AutóCity

Volkswagen Taigo

Az új Volkswagen Amarok

Pickup új értelmezésben.

Az új Amarokot azoknak alkottuk meg, akik számára fontos, hogy egy járműben – még ha munkaeszközként is használják azt – jól érezzék magukat. A legmodernebb fedélzeti technológiáknak köszönhetően intelligensen és könnyedén teljesíti a logisztikai kihívásokat és bármilyen időjárási körülmények között, minden talajon megállja a helyét. Vadonatúj formatervének köszönhetően pedig egy rendkívül elegáns, tekintélyt parancsoló jármű lett. Fedezze fel Ön is az új Amarokot, a Volkswagen Haszonjárművek új, prémium kategóriás pickup modelljét.

VÉRBELI OFFROAD JÁRMŰ

Mitől lesz az új Amarok igazi terepjáró? Az új technológiának, a választható vezetési üzemmódoknak és a több mint 25 asszisztensrendszernek köszönhetően elődjéhez képest jobban bírja a terepet. A megváltozott méretektől kezdve a jelentősen nagyobb gázlómélységig itt minden az offroad képességeket erősíti, ami kifejezetten érezhető a karosszériánál, a futóműben és a motornál, valamint a sebességváltónál. A nagy terepszögek és a nagyobb hasmagasság is tovább javítják a modell terepjáró-képességét.

INFOTAINMENT ÉS KONNEKTIVITÁS

Nem csak jól néz ki: digitális műszerfal 20,3 cm-es, vagy opcionális 31,2 cm-es méretben és mobil online szolgáltatások. Az új Amarok digitálisan is új utakon jár. A nagyméretű színes érintőképernyő nemcsak számos járműfunkciót vezérel, hanem a digitális rádiót is. Kérésére az „online navigáció” funkció is elérhető, ami a navigációs eszközön tárolt adatokat használja. Ezenkívül a beépített SIM-kártyán keresztül online adatok is felhasználhatók, például az aktuális forgalmi helyzet kiszámításához. A „VW Connect Navigation” csomag online frissíthető navigációs térképeket és aktuális európai közlekedési információkat tartalmaz. A nyolc csúcskategóriás hangszóróval, mélynyomóval és 640 wattos zenei teljesítménnyel rendelkező Harman Kardon prémium hangrendszer pedig rendkívüli hangélményt nyújt. Számos járműfunkciót vezérelhet okostelefonjáról is.

VEZETÉSI ÜZEMMÓDOK ÉS ASSZISZTENS RENDSZEREK

Az új Amarok előre beállított vezetési üzemmódjai több fokozatban támogatják a járművezetőt a különleges offroad helyzetekben, valamint a különböző időjárási és útviszonyok esetén. A menetkényelem növelése érdekében több mint 25 asszisztens rendszer áll rendelkezésre az Amarok-ban, melyek közül 20 teljesen új. Ilyen például a Park Assist Plus. Mert még ha ritkán akadnak is gondjai a parkolóhelyekkel a terepen, városi környezetben szűkös lehet a parkolás. Ilyen helyzetekben a környezetfigyelő rendszer is nagy segítség. Többféle nézetet tesz lehetővé a mind a négy oldalon felszerelt kamerákkal, beleértve a 360°-os felülnézetet is. Gyakran utazik többsávos városi utakon vagy autópályán? Akkor a sávváltást segítő rendszert értékeli majd nagyra.Többek között ezek az asszisztens rendszerek teszik az új Amarokot nemcsak jobbá, de kényelmesebben és biztonságosabban vezethetőbbé is.

TÖBB FÉNY

Az új Amarok kizárólag LED-es fényszórókat használ. Az Amarok Style modelltől kezdődően a hátsó lámpák LED-technológiával is elérhetők. Különlegesség, hogy az új Amarok Style, Amarok PanAmericana és Amarok Aventura „IQ.Light” LED-Mátrix fényszórókkal és dinamikus fénytávolság-szabályozással rendelkeznek. Összességében a következő technológiák állnak az Ön rendelkezésére, igényeitől és a felszereltségtől függően: „IQ.LIGHT” LED-Mátrix fényszórók, LED-es fényszórók, LED-es / halogén hátsó lámpák, LED-es ködfényszórók és környezetmegvilágítás.

MOTOROK ÉS SEBESSÉGVÁLTÓK

Egy Amarok motorjának sok mindent kell tudnia. Ehhez összesen három dízel motor áll rendelkezésre: egy 4 hengeres 170 LE teljesítménnyel és 405 Nm forgatónyomatékkal (kézi sebességváltóval), egy 4 hengeres 205 LE teljesítménnyel és 500 Nm forgatónyomatékkal (kézi vagy automata sebességváltóval), valamint egy 3,0 literes, automata sebességváltós V6-os 241 LE teljesítménnyel és 600 Nm forgatónyomatékkal. Kézi vagy automata váltó? Az Amarok Life és az Amarok Style modellek esetében Ön választhat, míg az Amarok PanAmericana és az Amarok Aventura alapfelszereltségben 10 sebességes automata sebességváltóval rendelkezik. Az új Amarok-ban két különböző 4MOTION összkerékhajtási rendszer érhető el: egy választható összkerékhajtás három hajtás-móddal, és egy négy hajtási-móddal rendelkező csúcskategóriás változat. Minden modellhez több vezetési üzemmód áll rendelkezésre.

HAT VEZETÉSI ÜZEMMÓD

Mindegy, hogy kapcsolható vagy állandó összkerékhajtással indul útnak: az akár hat választható vezetési üzemmód segít Önnek abban, hogy szinte minden elképzelhető helyzetben magabiztosan irányíthassa járművét. Így a modelltől függően a megszokott „Normal” és „Eco” vezetési üzemmódok mellett a „Csúszós” üzemmód is elérhető a jéggel vagy hóval borított utakhoz, valamint a „Homok” üzemmód a homokos talaj vagy mély hó esetén. A „Sár” üzemmód segíti Önt a sáros vagy kátyús terepen, a „Rakomány/Vontatás” üzemmód pedig akkor segít, amikor vontatásra van szükség.

AMAROK MODELLVÁLTOZATOK

Az új Amarok már alapfelszereltségben is Volkswagen minőségben gyártott terepjáró. Mindez rengeteg új technológiával és elődjéhez képest nagyobb kényelemmel párosul: az új asszisztensrendszerek több lehetőséget, nagyobb kényelmet biztosítanak. AMAROK AVENTURA: Kifinomult, magabiztos, erőteljes: az Amarok Aventura a Volkswagen Haszonjárművek prémium szegmensének csúcsa. Exkluzív hangsúlyok, könnyűfém és bőr teszi szemet gyönyörködtetővé a járművet – városi környezetben és építkezésen egyaránt. AMAROK PANAMERICANA: A név kötelez: az Amarok PanAmericana erőteljes terepjáró-dizájnt hoz az utakra – és ezt a robusztus megjelenést exkluzív funkciókkal támasztja alá. AMAROK STYLE: Akár elegánsan a városi környezetben, akár lendületesen vidéken, az Amarok Style mindig felháborítóan jól néz ki minden környezetben. AMAROK LIFE: Egy ízig-vérig offroad modell mindazoknak, akik nagyra értékelik a kényelmet anélkül, hogy lemondanának a terepjáró-jellegről.

Szeretne többet megtudni
az új Amarok-ról?

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével és
munkatársunk hamarosan keresni fogja. Jelezze, hogy e-mailben,vagy telefonon alkalmasabb-e Önnek, a megfelelő elérhetőség megadásával.
  Válasszon kereskedést!

  Miben segíthetünk?  További részletekért keresse értékesítő kollégáinkat
  alábbi elérhetőségeiken.

  Tiger Csongor

  Értékesítési tanácsadó
  AutóCity Pécs

  Telefonszám: +36 72 517 567
  Mobil: +36 70 311 08 44
  tigercs@autocitypecs.hu

  Gscheidt Tamás

  Értékesítési tanácsadó
  AutóCity Szekszárd

  Telefonszám: +36 74 529 509
  Mobil: +36 20 824 72 56
  gscheidtt@autocityszekszard.hu

  Ismerje meg az AutóCity Csoport további újdonságait és ajánlatait!

  További VOLKSWAGEN ajánlataink

  Volkswagen Taigo

  További ŠKODA ajánlataink

  ŠKODA KAROQ
  ŠKODA KAROQ

  További AUDI ajánlataink

  Ezen a modelloldalon a felszerelések részletei találhatóak. A leírás arra nem tér ki, hogy az adott felszerelés az alapfelszereltség része vagy feláras opció. A jármű felszereltségének pontos mértéke (gyári sorozat/többletfelszerelés), illetve a kombinációs lehetőségek, kötöttségek vonatkozásában keresse fel Volkswagen márkakereskedéseink egyikét vagy vegye igénybe a Volkswagen Haszonjárművek hivatalos oldalán található konfigurátort (www.konfigurator.vwh.hu). Az itt bemutatott járművek egyes részletekben eltérhetnek az aktuális kínálattól. Az illusztrációkon feláras extra felszereltségek is láthatók.

  Az Amarok modellek felszereltségtől függő, kombinált üzemanyag-fogyasztása: 10,5 – 8,5 l/100 km, CO2-kibocsátása: 274 – 222 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű jellemzők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. A képen szereplő gépjárművön feláras extra felszereltségek is láthatók.

  Amarok kombinált üzemanyag-fogyasztása: 8,6 – 8,5 l/100 km, CO2-kibocsátása: 226 – 222 g/km. Amarok Life kombinált üzemanyag-fogyasztása: 9,2 – 8,7 l/100 km, CO2-kibocsátása: 241 – 229 g/km. Amarok Style kombinált üzemanyag-fogyasztása: 10,3 – 10,1 l/100 km, CO2-kibocsátása: 269 – 265 g/km. AmarokPanAmericana kombinált üzemanyag-fogyasztása: 10,5 – 10,2 l/100 km, CO2-kibocsátása: 274 – 267 g/km. Amarok Aventura kombinált üzemanyag-fogyasztása: 10,4 – 10,2 l/100 km, CO2-kibocsátása: 272 – 266 g/km. . Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű jellemzők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják.

  AutóCity Pécs

  Pécs, Diósi út 1.
  Telefon: 72 517 555
  autocity@autocitypecs.hu
  www.autocitypecs.hu

  AutóCity Szekszárd

  Szekszárd, Pásztor utca 4.
  Telefon: 74 529 500
  autocity@autocityszekszard.hu
  www.autocityszekszard.hu

  Impresszum            Adatvédelem            Cookie Tájékoztató