AutóCity

Volkswagen haszonjárművek

Velük biztosra mehet. Mint mindenben.

 Fedezze fel a Volkswagen haszonjárművek világát és tapasztalja meg, miként lehet egy jármű kényelmes szállítóeszköz, a legkorszerűbb navigációs eszközökkel ellátott iroda, igény esetén a legzordabb terepviszonyokkal is boldogulni képes összkerekes. A Volkswagen haszonjárművek felépítmény-választéka lehetővé teszi, hogy a legkülönbözőbb szállítási és „csapatmozgatási” kihívásoknak is megfeleljen, így akár jelentős platóval és 7-személlyel gazdálkodhat, igény esetén 4MOTION összkerék hajtást, vagy akár elektromos hajtást is választhat.

Ne bízza a véletlenre, rendelje meg személyre szabott Volkswagen haszonjárművét még idei árakon! 
Így pontosan azt a járművet adhatjuk majd át Önnek, melyre szüksége van.
Menjen biztosra. Mint mindenben.

Új Caddy Cargo

Kényelmes, intelligens, rugalmas
Volkswagen Caddy Cargo

Legyen szó futárszolgálatról, kisiparról, szállítási szolgáltatásról vagy építőiparról: minden szakmában szem előtt kell tartani a jövő kihívásait. Új, időtálló dizájn, alacsony légellenállási együtthatóval, a legmodernebb vezetői asszisztens rendszerek, az innovatív Infotainment rendszerek és az ergonomikus ülések teszik a minden eddiginél tágasabb Caddy Cargo-t utánozhatatlanná és a munkanapok professzionális partnerévé.

Caddy kulcsszavakban

R

Dízel, benzin vagy gázüzemű (CNG) meghajtás

R

Hatékony TSI és TDI motorok

R

A vezetőfülkétől függetlenül is zárható raktér

R

Több mint 1,2 m magas, 1,5 m széles és 1,7 m hosszú raktér

R

A 695 mm széles tolóajtó a kényelmes rakodásért

R

Maximálisan 734 kg hasznos terhelhetőség

R

Digitális műszerfal és internetes kapcsolat

R

4MOTION összkerékhajtás elérhető

Transporter

Az eredeti. Mindig a legjobb.
Volkswagen Transporter

Kategóriájának legfontosabb igazodási pontja: a több mint 70 éve a piacot meghatározó, sokszoros díjnyertes haszonjármű dinasztia legújabb tagja. A Transporter Dobozos, Mixto, Kombi és Platós kivitelben, több mint 400 modellváltozatban kapható.

Modelltől függően kétféle tetőmagasság és tengelytáv, valamint többféle üléscsomag és platóváltozat közül választhat. Sokféle plató és felépítményváltozat, duplakabin, 4MOTION összkerékhajtás. 

Transporter kulcsszavakban

R

Vezetői asszisztensrendszerek széles választéka

R

Személyautós vezethetőség és kényelem

R

Kétféle tengelytáv, kétféle tetőmagasság

R

Speciálisan az adott változathoz hangolt futómű

R

Megengedett össztömeg: 5 változatban, 2,6 - 3,2 tonnáig

R

Nagy belmagasság a raktérben – ideális polcok beszereléséhez

R

4MOTION összkerékhajtás differenciálzárral és DSG váltóval (rendelhető)

Transporter Kombi

Minden eshetőségre felkészült.
Volkswagen Transporter Kombi

Több utazás. Nagyobb igénybevétel. Több feladat. A Transporter Kombi mindehhez a megfelelő minőséget nyújtja. A belső tér tágas fejterének köszönhetően minden ülőhely egyformán kényelmes. A gyorsan eltávolítható üléseknek és üléssoroknak köszönhetően nagy méretű áruk szállítására is alkalmas.

A Transporter Kombiban könnyedén válthatunk személyszállításról teherszállításra az üléssorok egyszerű kiemelésével. A rendkívül jól variálható belső tér és a sokoldalú üléselrendezés minden helyzetre praktikus megoldást nyújt.

Transporter kombi kulcsszavakban

R

Biztonsági funkciók és vezetői asszisztensrendszerek alapfelszereltségben

R

8-9 személyes kivitel

R

Eltávolítható ülések és üléssorok

R

Különleges, szennyeződéseknek ellenálló üléshuzatok

R

Klímaberendezés és elektromechanikus szervokormány

R

„Easy Entry” beszállás-könnyítő funkció mindkét tolóajtónál

R

Rövid és hosszú tengelytávval, magastetős kivitelben is elérhető.

Crafter

Vele mindig az élen járhat.
Volkswagen Crafter

A Crafter korszakváltást hoz: teljes mértékben ügyfélorientált szállítási megoldást kínál kiemelkedően gazdaságos üzemeltetés mellett. 

A Crafter versenytársai között az egyetlen modell, mely hat különböző sebességváltó/meghajtás variációval rendelhető: Az első-, hátsó- és a 4MOTION összkerékhajtást szabadon kombinálhatjuk a 8 fokozatú automata vagy a 6 fokozatú kézi sebességváltóval. Két különböző tengelytávval, három hosszúsággal, három tetőmagassággal és két üléscsomaggal a dobozos Crafter olyan változatos, mint a feladatok, melyeket el szeretne végezni vele. A digitális műszerfalnak és állandó internetes kapcsolatnak köszönhetően nem téved el a fuvar a városban. Az új Crafter már elektromos hajtással is elérhető.

Crafter kulcsszavakban

R

„ErgoComfort” vezetőülés, hidraulikus csillapítással és súlybeállítással

R

Biztonsági funkciók és vezetői asszisztensrendszerek rendkívül széles választéka

R

Felépítményezhetőség

R

Rendelhető platós, alvázas vagy elektromos kivitelben is

R

E-Crafter: 100% elektromos, 100kW/136LE, akár 173 km hatótáv

R

Crafter Busz: akár 21 fő számára

Tesztvezetésre és ajánlatkérésre alábbi adatok megadásával regisztrálhat.

Kipróbálná valamelyik modellünket, egy személyre szabott ajánlatot kérne? Vegye fel velünk a kapcsolatot alábbi űrlap kitöltésével, munkatársunk rövidesen keresni fogja!
  Fedezze fel a Volkswagen haszonjárműveket márkakereskedésünkben és találja meg az autót, amit évek óta keres!


  Munkatársaink örömmel állnak rendelkezésére alábbi elérhetőségeiken. 

  Tiger Csongor

  Haszongépjármű értékesítő
  AutóCity Pécs

  Telefonszám: +36 72 517 567
  Mobil: +36 70 311 08 44
  tigercs@autocitypecs.hu

  Gscheidt Tamás

  Haszongépjármű értékesítő
  AutóCity Szekszárd

  Telefonszám: +36 74 529 509
  Mobil: +36 20 824 72 56
  gscheidtt@autocityszekszard.hu

  Ismerje meg az AutóCity Csoport további újdonságait és ajánlatait!

  További VOLKSWAGEN ajánlataink

  Volkswagen Taigo

  További ŠKODA ajánlataink

  ŠKODA KAROQ

  További AUDI ajánlataink

  * A kiadványban szereplő árak a 2022 decemberében bevezetésre kerülő új árazási rendszernek megfelelően az árfolyam mozgásokkal együtt folyamatosan változhatnak, ezért hivatalos árajánlatnak nem tekinthetőek, csupán indikatív jelleggel kerültek a kiadványba. Aktuálisan elérhető kiskereskedelmi vételárainkról márkakereskedésünkben, illetve értékesítőinktől kaphat tájékoztatást. Megértését köszönjük.

  A kiadványban szereplő egyes szolgáltatások és felszereltségi elemek csak bizonyos felszereltségi szinteken, vagy hajtásláncok részeként érhetők el, illetve kiegészítőként rendelhetők meg. A kiadványban szereplő hajtásláncok és felszereltségi elemek elérhetőségéről márkakereskedésünkben tájékozódhat. A kiadvány nem minősül hivatalos ajánlatnak, annak tartalma kizárólag tájékoztató jellegű. A kiadványban szereplő információk a modell bevezetése vagy fejlesztése során változhatnak, azokért felelősséget vállalni nem tudunk. A kiadványban szereplő járművek illusztrációk.

  Az új autók károsanyag-kibocsátását és üzemanyag-fogyasztását az új, világszerte összehangolt könnyűjárművizsgálati-eljárás”” (Worldwide Harmonised Light Duty Vehicle Test Procedure (WLTP) szerint mérik. A Caddy Cargo modellek WLTP szerint mért fogyasztása motorizáltságtól és felszereltségtől függően: 4,4-6,3 l/100 km, CO2-kibocsátása: 128-153 g/km. A Transporter Dobozos modellek WLTP szerint mért fogyasztása, motorizáltságtól és felszereltségtől függően: 5,8 – 7,2 l/100 km, CO2-kibocsátása: 183-218 g/km. A Transporter Platós modellek WLTP szerint mért fogyasztása, motorizáltságtól és felszereltségtől függően: 6,4 – 7,7 l/100 km, CO2-kibocsátása: 203-251 g/km. A Transporter Kombi modellek WLTP szerint mért fogyasztása, motorizáltságtól és felszereltségtől függően: 5,8 – 6,9 l/100 km, CO2-kibocsátása: 187-214 g/km. A Crafter Dobozos modellek WLTP szerint mért fogyasztása, motorizáltságtól és felszereltségtől függően: 7,5 – 7,8 l/100 km, CO2-kibocsátása: 228 – 242 g/km. A Crafter Platós és Alvázas modellek WLTP szerint mért fogyasztása, motorizáltságtól és felszereltségtől függően: 6,7 – 9 l/100 km, CO2-kibocsátása: 268 – 309 g/km. A Crafter Busz modellek WLTP szerint mért fogyasztása, motorizáltságtól és felszereltségtől függően: 8,5 – 8,8 l/100 km, CO2-kibocsátása: 222 – 231 g/km.

  AutóCity Pécs

  Pécs, Diósi út 1.
  Telefon: 72 517 555
  autocity@autocitypecs.hu
  www.autocitypecs.hu

  AutóCity Szekszárd

  Szekszárd, Pásztor utca 4.
  Telefon: 74 529 500
  autocity@autocityszekszard.hu
  www.autocityszekszard.hu

  Impresszum            Adatvédelem            Cookie Tájékoztató