AutóCity

Volkswagen Taigo

Volkswagen ID. modellek

A Volkswagen elektromos modellcsaládjának minden járműve az ID. elnevezést kapta, mely egy új, önálló termékcsaládot képvisel a Volkswagen portfóliójában. Az ID. elnevezés nem csak a Volkswagen elektromos modellcsaládját jelöli, de egyben az Ön saját, kerekeken guruló, személyes terét is. Rugalmasságának köszönhetően számtalan lehetőséget rejt. Intelligens, így megérti Önt. És tele van innovatív technológiával, ami a tisztán elektromos gyorsulás és menettulajdonságok, valamint a hatótávolság új dimenzióját teszi elérhetővé mindenki számára. Ismerje meg az ID. modellcsaládot weboldalunkon és jelentkezzen tesztvezetésre, hogy személyesen is megtapasztalja az elektromos autózás élményét.

Volkswagen ID.3
Felvillanyozza és elviszi bárhová

Az ID.3 modellel az elektromobilitás világának új, dinamikus korszaka vette kezdetét. A felvillanyozó teljesítmény találkozása a formabontó dizájnnal és a mindennapi használatra alkalmas hatótávolsággal.

Mostantól minden piros lámpánál teljesen új vezetési élményben lehet része elinduláskor. Nincs sebességváltás, nincs lendületvesztés. Folyamatos, dinamikus gyorsulás, már a kezdetektől, teljes forgatónyomatékkal. Élje át a jövő mobilitását és a vezetési élmény teljesen új dimenzióját. Az ID.3 különböző változatokban érhető el. A Pro Performance típuson alapuló modellek 7,3 másodperc alatt gyorsulnak 0-ról 100 km/h sebességre. A Pro S típuson alapuló modellek pedig 7,9 másodperc alatt gyorsulnak álló helyzetből 100 km/h tempóra. Személyesen kell megtapasztalnia az elektromobilitást annak érdekében, hogy a vezetési élményről véleményt formálhasson.

Tesztelje a teljesen elektromos ID.3 modellt márkakereskedésünkben! További információk az ID.3 modellről ide kattintva.

Volkswagen ID.4
Felvillanyozóan sokoldalú

Teljesen új, szabadságot nyújtó belsőtér-koncepció. Lenyűgöző elektromos teljesítmény. Intuitív kezelés, mellyel minden egyszerűbb. Az új ID.4: egy SUV erejével, és egy elektromos autó fenntarthatóságával. Reggelente kényelmesen eljutni a munkahelyre, előtte még az edzőterembe, munka után pedig elstartolni egy hétvégi kiruccanásra? Az ID.4 ezt gond nélkül megoldja. A 1ST és 1ST Max modellekben 77 kWh akkumulátorkapacitás, 360-520 km gyakorlati hatótávolság, továbbá 150 kW-os rendszerteljesítmény és Performance Upgrade áll rendelkezésre.

Mostantól minden elinduláskor új vezetési élményben lehet része, mivel az ID.4 elektromos motorja azonnal teljes forgatónyomatékkal gyorsít: a Pro Performance felszereltségen alapuló modellekkel 8,5 másodperc alatt gyorsulhat fel 0-ról 100 km/h sebességre. Nincs sebességváltás, nincs késlekedés. Csak meglepően gyors és egyszerű indulás. Az új ID.4 belső tere tágas és intelligens, így Önnek és családjának lenyűgöző térérzetet biztosít.

Próbálja ki márkakereskedésünkben és hozza el családját is! További információk az ID.4 modellről ide kattintva.

Volkswagen ID.5
A hatékonyság eleganciája

Az ID.5 lenyűgöz jövőbe mutató formavilágával, mely egyesíti egy SUV erősségeit egy kupé áramvonalas sziluettjével. Tapasztalja meg a nagy és okosan kialakított belső teret, ami látható és érzékelhető extra kényelmet nyújt Önnek. A kupé-forma ereszkedő tetővonala ellenére az ID.5 modellben a hátsó üléseken is teljes értékű a fejtér. Így az ID.5-ben akár 5 személy is kényelmesen elfér. A csomagtér nagy kapacitásának köszönhetően bőven van hely a csomagoknak is.

Az ID.5 minden utazást izgalmassá varázsol, mivel elektromos motorja dinamikusan, azonnal a teljes forgatónyomatékkal gyorsít. Opcionálisan hőszivattyú gondoskodik az energiahatékony fűtéséről, az így megtakarított energia is a hatótávolságot növeli. Az ID. család új útvonaltervezője a mindennapokban is támogatja Önt azáltal, hogy a navigációs útvonalba betervezi az előnyben részesített töltőpontokat, és intelligensen optimalizálja az útvonalat és a szükséges töltési időt. Az innovatív technológiáknak köszönhetően minden egyszerűbbé válik.

Fedezze fel az ID.5 modellt márkakereskedésünkben! További információk a modellről ide kattintva.

Volkswagen ID.5 GTX
Fenntarthatóan lenyűgöző

Duplamotoros összkerékhajtás, sportos kupé dizájn és lélegzetelállító gyorsulás. Az ID.5 GTX sportos vezetési élményt kínál mindazoknak, akik időnként szeretnének az aszfaltútról is letérni. Az ID.5 GTX 6,3 másodperc alatt gyorsul nulláról 100 km/h-ra. Hatótávolsága (WLTP) 365-486 km. Nem számít, hogy a lüktető nagyváros vagy egy hegyi út vonzza Önt: Az ID.5 GTX innovatív, duplamotoros összkerékhajtása segít abban, hogy sportosan érje el úti célját. Erről két elektromotor gondoskodik, melyek fokozatmentes sebességváltón keresztül hajtják a hátsó és az első kerekeket. A hagyományos összkerékhajtástól eltérően a tengelyek között nincs mechanikus kapcsolat. A jobb vonóerő és sávtartás érdekében laza vagy csúszós terepen rendelkezésre áll a „Traction” vezetési profil, mely az ID.5 GTX hajtástulajdonságait az aktuális útviszonyokhoz igazítja.

Az ID.5 GTX hatékony, mint egy ID. modell és úgy gyorsul, mint egy GTI, mert az elektromotorok már az induláskor teljes nyomatékkal gyorsítják az autót. Hogy a mindennapokat is maga mögött hagyhassa, a karosszéria padlójában elhelyezett nagyméretű akkumulátor gondoskodik a jelentős hatótávolságról.

Próbálja ki márkakereskedésünkben! További információk az ID.5 GTX modellről ide kattintva.

Új Volkswagen ID.7
Hatótávbajnok lenyűgöző helykínálattal

Az új, teljesen elektromos ID.7 újraértelmezi az elektromobilitás élményét. A teljesen elektromos szedán modellben a legmagasabb szinten egyesül a nagy hatótávolság, a gyors töltés, a tágas helykínálat és az intuitív kezelés.

Az ID.7 az első olyan Volkswagen modell, mely az elektromos hajtásrendszerek teljesen új generációjával készül. 210 kW (286 LE) teljesítményével a Volkswagen ID. modellcsalád legerősebb tagja, mely több akkumulátormérettel választható. Az új elektromos hajtást mindenekelőtt energiafogyasztása tekintetében optimalizálták, így az akkumulátor mérettől függően akár 700 kilométer WLTP-hatótáv megtételére is képes lehet az új ID.7.

Az új modell közel öt méter hosszú, emellett kifejezetten áramvonalas. Elegánsan ereszkedő, kupé-stílusú tetővonala is nagyban hozzájárul a felszereltségtől függően akár 0,23 légellenállási együtthatójához. Hosszú tengelytávjának és rövid karosszéria-túlnyúlásainak köszönhetően minden utas számára bőséges helykínálatot biztosít.

További információk az ID.7 modellről ide kattintva.

Volkswagen ID. Buzz
A legjobb dolgok egy mosollyal kezdődnek

Az ikonikus VW Bulli elődök formatervein alapuló ID. Buzz és ID. Buzz Cargo a modern arányokat ötvözik az innovatív technológiával. Az új modellek fenntartható mobilitási megoldások egész sorát kínálják. Az ID. Buzz a családi élményekhez kínál egy intelligens és barátságos útitársat, az ID. Buzz Cargo pedig bizonyítja, hogy méltó az elnyert 2023-as Van of the Year díjra. Az új ID. Buzz elektromos meghajtása szinte minden igényt kielégít a mindennapokban. A jármű hátuljába épített villanymotor maximális teljesítménye 150 kW. A 77 kWh teljesítményű akkumulátor biztosítja, hogy Ön akár 420 kilométert is megtehessen az ID. Buzz modellel, töltőoszlop használata nélkül.

Az új ID. Buzz elektromotorja a hátsó tengelyt hajtja. Maximális teljesítménye 150 kW, mellyel 10,2 másodperc alatt gyorsítja fel az elektromos buszt 100 km/h sebességre. Az elektromos hajtásnak köszönhetően az ID. Buzz agilis jármű, 310 Nm maximális forgatónyomatéka azonnal rendelkezésre áll. A padlólemezben elhelyezett akkumulátornak köszönhetően alacsony súlyponttal rendelkezik, ezért nem csak gyors, de nagyon jól manőverezhető is. Fordulóköre mindössze 11,1 méter. Itt az ideje, hogy Ön és családja is kipróbálja az új ID. Buzz modellt márkakereskedésünkben.

További információk az ID. Buzz modellről ide kattintva.

Volkswagen ID. Buzz Cargo
Az üzleti célú mobilitás új dimenziója

Ön milyen igényeket támaszt egy modern kisteherautóval szemben? Elektromos hajtás, intelligens rakodótér, alkalmasság nagyobb távolságok megtételére: az új ID. Buzz Cargo modellben mindez elérhető. A hálózatba kapcsolásnak, digitális rendszereknek köszönhetően pedig még ennél is több.

Az új ID. Buzz Cargo nagyszerű fordulékonysággal kombinálja a nagy raktérkapacitást: a mindössze 11,1 méteres fordulókör különösen a nagyvárosok szűk utcáiban hasznos. Raktér-kialakításának köszönhetően az ID. Buzz Cargo két, keresztben elhelyezett EUR raklap számára biztosít helyet, raktérkapacitása pedig akár 3,9 köbméter is lehet.

Az utastér okos tárolókoncepciója szintén rengeteg helyet rejt, itt rendezetten és biztonságosan elfér szinte az összes mindennapi munkaeszköz. A nagy teljesítményű elektromos hajtással akár 1000 kg tömegű teher is könnyedén vontatható.

Az ID. Buzz Cargo modellel akár 420 kilométert is megtehet újratöltés nélkül. Az elektromos hajtásnak köszönhetően az ID. Buzz Cargo modellel behajthat olyan belvárosi környezetvédelmi zónákba, amelyek a belső égésű motorral rendelkező járművek számára korlátozottak lehetnek.

Próbálja ki márkakereskedésünkben! További információk az ID.Buzz Cargo modellről ide kattintva.

Szeretne többet megtudni
a Volkswagen ID. modell családról?

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével és munkatársunk hamarosan keresni fogja. Jelezze, hogy e-mailben,vagy telefonon alkalmasabb-e Önnek, a megfelelő elérhetőség megadásával.
  Válasszon kereskedést!

  Miben segíthetünk?  Szeretne többet megtudni
  a Volkswagen ID. modell családról?

  Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével és munkatársunk hamarosan keresni fogja. Jelezze, hogy e-mailben,vagy telefonon alkalmasabb-e Önnek, a megfelelő elérhetőség megadásával.
   Válasszon kereskedést!

   Miben segíthetünk?   További részletekért keresse értékesítő kollégáinkat
   alábbi elérhetőségeiken.

   Czucz István

   Volkswagen márkavezető
   AutóCity Pécs

   Tel.: +36 72 517 565
   Mobil: +36 30 461 86 81
   czuczi@autocitypecs.hu

   Knipl Róbert

   Személyautó értékesítő
   AutóCity Pécs

   Tel.: +36 72 517 561
   Mobil: +36 30 434 87 97
   kniplr@autocitypecs.hu

   Tiger Csongor

   Értékesítési tanácsadó
   AutóCity Pécs

   Telefonszám: +36 72 517 567
   Mobil: +36 70 311 08 44
   tigercs@autocitypecs.hu

   Szücs János

   Értékesítési vezető
   AutóCity Szekszárd

   Tel.: +36 74 529 507
   Mobil: +36 20 423 12 78

   Futó Gábor

   Személyautó értékesítő
   AutóCity Szekszárd

   Tel.: +36 74 529 506
   Mobil: +36 70 530 91 10
   futog@autocityszekszard.hu

   Gscheidt Tamás

   Értékesítési tanácsadó
   AutóCity Szekszárd

   Telefonszám: +36 74 529 509
   Mobil: +36 20 824 72 56
   gscheidtt@autocityszekszard.hu

   Ismerje meg az AutóCity Csoport további újdonságait és ajánlatait!

   További VOLKSWAGEN ajánlataink

   Volkswagen Tiguan
   Volkswagen ID. Modellek</p>
<p>
   Volkswagen Polo
   Volkswagen Prime Modellek
   Volkswagen ID. Buzz</p>
<p>
   Volkswagen T-Roc és T-Roc Cabriolet</p>
<p>
   Smart Buy Finanszírozás
   Volkswagen Multivan
   Volkswagen T-Cross
   Új Volkswagen Amarok
   Volkswagen Taigo
   Volkswagen Haszonjárművek

   További ŠKODA ajánlataink

   ŠKODA KODIAQ
   SKODA KAROQ</p>
<p>
   ÚJ SKODA KAMIQ</p>
<p>
   ÚJ SKODA FABIA</p>
<p>
   SKODA SCALA</p>
<p>

   További AUDI ajánlataink

   Audi Q8 és Q8 e-tron</p>
<p>
   Audi Q4 e-tron</p>
<p>

   Az oldalon szereplő információk nem minősülnek hivatalos tájékoztatásnak vagy árajánlatnak. A képeken szereplő járművek illusztrációk és extra felszereltséget tartalmazhatnak. A leírások nem térnek ki arra, hogy az adott felszerelés az alapfelszereltség része vagy feláras opció-e. A jármű felszereltségének pontos meghatározása, illetve a kombinációs kötöttségek vonatkozásában keresse fel Volkswagen márkakereskedésünket, vagy vegye igénybe a Volkswagen hivatalos weboldalán található konfigurátort. Az itt bemutatott járművek egyes részletekben eltérhetnek az aktuális kínálattól és opcionális, esetleg Magyarországon jelenleg el nem érhető extrafelszereltséget tartalmazhatnak.

   A félvezetőkkel való ellátás jelenlegi helyzete és a fennálló rendelési állomány miatt az ID.3 Pro P. Life, Pro P. Business, Pro P. Style modellek 2023. negyedik negyedéve előtt nem szállíthatóak le. Az aktuális gyártási tervek szerint a szóban forgó időszakban az ID.3 már a design, az érték és a fenntarthatóság szempontjából továbbfejlesztett változatában kerül legyártásra. Az ID.3 különleges modellekre vonatkozó WLTP üzemanyag-fogyasztási és hatótávolsági adatok a dizájn fent leírt továbbfejlesztése miatt akár 2%-kal is eltérhetnek a jelenleg megadott értékektől. Az ID.3 modellre jelenleg csak előszerződés köthető.

   Az ID. Buzz modell felszereltségtől függő, kombinált elektromosenergia-fogyasztása: 24,6 – 19,8 kWh/100 km, CO2-kibocsátása: 0 g/km. Az ID. Buzz Cargo modell felszereltségtől függő, kombinált elektromosenergia-fogyasztása: 24,6 – 19,8 kWh/100 km, CO2-kibocsátása: 0 g/km.  Az ID.3 modell felszereltségtől függő, kombinált elektromosenergia-fogyasztása: 15,3 – 15,4 kWh/100 km, CO2-kibocsátása: 0 g/km. Az ID.4 modell felszereltségtől függő, kombinált elektromosenergia-fogyasztása: 16,7 kWh/100 km, CO2-kibocsátása: 0 g/km. Az ID.5 modell felszereltségtől függő, kombinált elektromosenergia-fogyasztása: 16,5 kWh/100 km, CO2-kibocsátása: 0 g/km.  Az ID.5 GTX modell felszereltségtől függő, kombinált elektromosenergia-fogyasztása: 17,2 kWh/100 km, CO2-kibocsátása: 0 g/km.

   A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű jellemzők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. A képen szereplő gépjárműn feláras extra felszereltségek is láthatók.

   AutóCity Pécs

   Pécs, Diósi út 1.
   Telefon: 72 517 555
   autocity@autocitypecs.hu
   www.autocitypecs.hu

   AutóCity Szekszárd

   Szekszárd, Pásztor utca 4.
   Telefon: 74 529 500
   autocity@autocityszekszard.hu
   www.autocityszekszard.hu

   Impresszum            Adatvédelem            Cookie Tájékoztató