AutóCity

ŠKODA KAMIQ
EGY SZERETHETŐ SZABADIDŐAUTÓ
KALANDOKRA ÉS HÉTKÖZNAPOKRA.

Azt mi is tudjuk, hogy az új KAMIQ-ot fantasztikus formája, különleges építése és sokoldalúsága, remek motorjai és újszerű digitális megoldásai teszik egyedi ajánlattá a kínálatban. Azt viszont csak Ön tudja megmondani majd, hogy ezen tulajdonságai közül melyek az Ön számára legértékesebbek. Egy dologban biztos lehet: az első néhány együtt töltött nap után érezni fogja, hogy jól választott. 

Tudni fogja, hogy illik Önhöz

A kompakt méretekkel és merész dizájnnal megalkotott új ŠKODA KAMIQ egyszerre visszafogott és magabiztos. Egy sokoldalú autó, amely mindenhol helyt áll a városban, még parkoláskor is.

A KAMIQ számos olyan technológiai megoldást kínál, amely nem elérhető más kompakt városi crossover modelleknél. A fejlett asszisztens és újgenerációs Infotainment rendszerek garantálják, hogy utazás közben sem kell lemondania a szórakozásról a biztonság érdekében.

Stílus és funkcionalitás

A KAMIQ külső megjelenése beleillik a ŠKODA termékcsaládba, ugyanakkor kifejezi a KAMIQ különleges egyéniségét is. Ez az autó ötvözi a SUV-ok jellegzetességeit  –  például a magasított és robusztus megjelenést  –  a városi autók kompaktságával és praktikusságával ötvözve. 

A határozott, mégis dinamikus vonalakkal rendelkező KAMIQ tökéletes képviselője a ŠKODA legújabb stílusának. Ez az első igazi ŠKODA crossover. 

Az Ön személyes tere

A KAMIQ modellben úgy érezheti, máris otthon van. A kivételesen tágas belső tér, mely illeszkedik a külső dizájn funkcionális megoldásaihoz, szemet gyönyörködtető dekorbetétekkel és a legkorszerűbb technológiával van felszerelve. A virtuális műszerfal áttekintést nyújt a járműről és egyéb információkról, például a navigációról. A KAMIQ belső terét minőségi anyagokból és nagy szakértelemmel alakítottuk ki. A többféle kombinációban is elérhető szövetkárpittal és dekorbetéttel egyedivé teheti az autóját. A gyönyörű és kényelmes üléseknek köszönhetően még hosszú utazások után is frissnek fogja érezni magát.

A KAMIQ vigyáz Önre

A KAMIQ számos olyan asszisztensrendszerrel rendelkezik, melyek támogatják az Ön vezetési képességeit, segítenek a parkolásban és még az esetleges ütközéseket is megelőzik. Rendkívüli helyzetekben, melyek kimenetelét a vezető nem képes aktívan befolyásolni, az autó passzív elemei, például a légzsákok veszik át az irányítást. Az autóját felszerelheti akár kilenc légzsákkal is.

Kreatív csomagtér

A KAMIQ-ban még a csomagtér is a kreatív tervezést tükrözi. A csomagtér olyan megoldásokkal felszerelt, melyek biztosítják, hogy csomagjai ne mozduljanak el a helyükről, és tiszta maradjon az autója. Ilyenek a táska-akasztó kampók, a csomagtérháló, vagy  a kétoldalú szőnyeg. A csomagtér 400 literes kapacitása az ülések lehajtásával 1395 literre bővíthető, mellyel a jármű kiemelkedik kategóriájából.

Bármilyen messze megy, az online teret nem kell elhagynia

Maradjon kapcsolatban, bárhová is megy! A folyamatos online jelenlétnek köszönhetően bármikor hozzá tud férni a hasznos információkhoz. Ezen felül utazás közben 0-24 órás asszisztenciát kap a hét minden napján. A ŠKODA Connect-tel elérhető szolgáltatások többek között: parkolási pozíció meghatározás, nyitás és zárás, vészhívás, térképfrissítés, közlekedési információk és infotainment.

Kiváló teljesítmény, kiváló sofőröknek

Mindegyik motor kiemelkedő kényelmet kínál a városi és a városon kívüli vezetés során egyaránt. Bármelyik erőforrást választja, a KAMIQ halkan, megbízhatóan és gazdaságosan fog működni. Az ajánlatunk 95 LE, 115 LE és 150 LE  teljesítményű benzinmotorokat tartalmaz, melyek motorváltozattól függetlenül megfelelő agilitást biztosítanak az autónak. A 90 LE teljesítményű 1.0 G-TEC gázüzemű erőforrás kiemelkedően alacsony üzemeltetési költségeket, akár 40-50% megtakarítást és tisztább üzemet, megnövelt hatótávot kínál.  A választott motortól függően a KAMIQ öt-, vagy hat-fokozatú manuális és hét-fokozatú automata sebességváltóval rendelhető. A középkonzolon aktiválható vezetőiprofil-választás Eco, Normal, Sport és egyedi módokat kínál.

Fedezze fel a ŠKODA KAMIQ modellt márkakereskedésünkben és találja meg az autót, mely minden igényét kielégíti, ráadásul most rendkívül kedvező feltételekkel az Öné lehet. Munkatársaink örömmel állnak rendelkezésére az alábbi elérhetőségeiken. Tesztvezetésre és ajánlatkérésre alábbi adatok megadásával regisztrálhat, munkatársunk rövid határidővel keresni fogja Önt.

Kipróbálná KAMIQ modellünket, esetleg ajánlatot kérne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot alábbi űrlap kitöltésével, munkatársunk hamarosan keresni fogja Önt!  A részletekért keresse értékesítőinket.

  Gulyás Csaba

  ŠKODA értékesítő
  Tel.: +36 72 550 507
  Mobil: +36 30 977 88 83

  Tímár Tibor

  ŠKODA értékesítési vezető
  Tel.: +36 72 550 506
  Mobil: + 36 20 94 30 026

  Ismerje meg az AutóCity Csoport további újdonságait és ajánlatait!

  További ŠKODA ajánlataink

  ŠKODA KAROQ

  További VOLKSWAGEN ajánlataink

  Volkswagen Taigo

  További AUDI ajánlataink

  A kiadvány tartalma nem minősül hivatalos ajánlatnak, csak tájékoztató jellegű információkat tartalmaz. Hivatalos ajánlatért kérjük regisztráljon vagy keresse értékesítő munkatársainkat. A kiadványban szereplő képek és leírások extra felszereltségeket, vagy opcionálisan elérhető felszereltségi elemeket tartalmazhatnak.

  A kiadványban szereplő egyes szolgáltatások és felszereltségi elemek csak bizonyos felszereltségi szinteken, vagy hajtásláncok részeként érhetők el, illetve kiegészítőként rendelhetők meg. A kiadványban szereplő hajtásláncok és felszereltségi elemek elérhetőségéről márkakereskedésünkben tájékozódhat. A kiadványban szereplő információk a modell bevezetése során változhatnak, azokért felelősséget vállalni nem tudunk. A képeken szereplő járművek illusztrációk. A ŠKODA KAMIQ modellek WLTP szerint mért fogyasztása: 4,7–7 l/100 km, CO2-kibocsátása: 106–159 g/km. További műszaki információ a www.skoda.hu weboldalon.

  AutóCity ŠKODA Pécs

  7629 Pécs, Schroll József utca 3.
  Telefonszám +36 72 550 500
  skoda@autocitypecs.hu
  www.autocitypecs.hu

  Impresszum            Adatvédelem            Cookie Tájékoztató