Az erő és magabiztosság belülről fakad. Akárcsak a megújult Kamiq esetében is: egyesíti a belső tér érzelemgazdag kialakítását a masszív és robosztus megjelenéssel. Nagyszilárdságú karosszéria szerkezetének és vezetéstámogató rendszerei széles választékának köszönhetően a frissített Kamiq magasabb szintű aktív és passzív biztonságot kínál.

MASSZÍVABB KISUGÁRZÁS, MÉG ELLENÁLLHATATLANABB SUV-VONZERŐ

Még intenzívebb SUV-vonzerő: elején és hátulján új lökhárító, illetve légterelő-védőelem és diffúzor kölcsönöz még masszívabb karaktert a Škoda Kamiq számára. Az újszerű megjelenést új formavilágú fényszórók emelik ki. A Kamiq extrafelszerelésként a jellegzetes hatszögletű LED-modulokkal kialakított TOP LED Matrix-technikával is rendelhető, emellett kilenc külső szín és új könnyűfém keréktárcsák sorakoznak palettán.

A TE STÍLUSOD. A TE AUTÓD.

A Škoda Kamiq belső terének további előnye a személyre szabhatóság. A Škoda Kamiq modellfrissítése a termékpaletta átalakítására is kiterjedt. Három új felszereltségi szinten összesen 6-féle beltér-változat áll rendelkezésre, melyek a modern lakókörnyezetek által inspirált és harmonikusan összehangolt Design Selection kivitelek formájában elérhetőek. Az ülések, a műszerfal és az ajtók átdolgozott kárpitjaiban és bevonataiban újrahasznosított szöveteket és olyan természetes anyagokat is alkalmaztak a tervezők, mint a kender és a rostmályva.

ÚJ PERSPEKTÍVA

A Kamiq volánja mögött ülve új szintre emelkedik a vezetés öröme: helyezd magad kényelembe a szövet-bőr ülésekben. Ragadd meg a többfunkciós kormánykereket, mellyel személyre szabhatod és vezérelheted a digitális műszerfalat, vagy további információkat hívhatsz le parkolóhelyekről, akár az útvonal időjárási viszonyairól.

EGY BIZTONSÁGOS HELY: KILENC LÉGZÁK ÉS 5-CSILLAGOS TÖRÉSZTESZT

A Škodára jellemző módon a Kamiq esetében is a biztonság a legfontosabb. Kilenc légzsák és számos vezetői asszisztens rendszer gondoskodik arról, hogy az úton mindig biztonságban légy. A „Felnőtt utasok védelme” kategóriában a Kamiq az elérhető pontok 96%-át kapta, ezzel az Euro NCAP történetének egyik legjobb értékelését érte el. A teszt során a Kamiq a kerékpárosok védelme terén is mind a hat pontot megkapta, kiemelve az első radarasszisztens előnyeit, mely a gyalogosok és kerékpárosok védelmére figyel.

ELSŐ OSZTÁLYÚ TERVEZÉS, HATÉKONY ERŐFORRÁSOK

Az új Kamiq-ban a korszerű formatervezés találkozik a legmodernebb hajtásrendszerekkel és az általában csak a nagyobb modellekben megtalálható asszisztensrendszerek széles választékával. A Škoda Kamiq kizárólag a legújabb károsanyag-kibocsátási normáknak megfelelő motorokkal kapható. Míg a 4 hengeres 1.5 TSI EVO2 motorok már bizonyították teljesítményüket, a 3-hengeres 1.0 TSI EVO2 motorok újdonságnak számítanak. Minden átdolgozott EVO2 egység jobb hatékonyságot és csökkentett üzemanyag-fogyasztást biztosít.

DSG SEBESSÉGVÁLTÓ

Egyes Kamiq modellek (1.0 TSI 115 LE DSG és 1.5 TSI 150 LE DSG) automata sebességváltóval vannak felszerelve. A DSG váltó egy automatikusan kapcsoló duplakuplungos sebességváltó. Fő előnye a gyors és zökkenőmentes váltás, alacsony üzemanyag-fogyasztás mellett. A Kamiq elérhető a kormánykeréken elhelyezett váltógombokkal is, melyekkel a vezetés élménye tovább fokozható.

VEZETŐI PROFIL KIVÁLASZTÁSA

A vezetői profil kiválasztásával az egyes paramétereket és a jármű vezetési viselkedését a saját igényeidhez igazíthatod. Négy üzemmód közül választhatsz: Normál, Sport, Eco, Testreszabott. Az üzemmódtól függően a motor, a DSG sebességváltó, az opcionális futómű-szabályozás, a szervokormány és a légkondicionáló beállításai igény szerint módosulnak.

Kipróbálná KAMIQ modellünket, esetleg ajánlatot kérne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot alábbi űrlap kitöltésével, munkatársunk hamarosan keresni fogja Önt!  A részletekért keresse értékesítőinket.

  Gulyás Csaba

  ŠKODA értékesítő
  Tel.: +36 72 550 507
  Mobil: +36 30 977 88 83

  Tímár Tibor

  ŠKODA értékesítési vezető
  Tel.: +36 72 550 506
  Mobil: + 36 20 94 30 026

  Ismerje meg az AutóCity Csoport további újdonságait és ajánlatait!

  További VOLKSWAGEN ajánlataink

  Volkswagen Taigo
  Volkswagen Taigo
  Volkswagen Taigo

  További ŠKODA ajánlataink

  ŠKODA KAROQ
  ŠKODA KAROQ

  További AUDI ajánlataink

  * Az oldalon szerepeltetett vételár nem minősül hivatalos árajánlatnak, 396 Ft/Euro árfolyamon, Porsche Bónusz finanszírozás és CASCO igénybevétele mellett kalkulált kiskereskedelmi vételár, melynek mértéke az árfolyamingadozások, illetve az igénybevett pénzügyi szolgáltatások mértékének függvényében változhat. A Škoda Kamiq modellek WLTP szerint mért fogyasztása: 4,7–7,4 l/100 km, CO2-kibocsátás: 105–166 g/km. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők is befolyásolják. Az oldalon szereplő fotók illusztrációk és opcionális extrafelszereltséget tartalmazhatnak.

  AutóCity ŠKODA Pécs

  7629 Pécs, Schroll József utca 3.
  Telefonszám +36 72 550 500
  skoda@autocitypecs.hu
  www.autocitypecs.hu

  Impresszum            Adatvédelem            Cookie Tájékoztató