AutóCity

Az új KODIAQ már az első pillantásra felismerhető, mégis van benne valami, ami izgalmassá varázsolja. Talán az új, LED technológiát használó fényszórók és hátsó lámpák. Vagy az eddiginél is karakteresebb hűtőrács? Esetleg a megújult utastér? Számos egyedi részlet, mely képes megújítani az autót és karakteres egésszé áll össze. És természetesen itt vannak a jól bevált, megszokott KODIAQ szolgáltatások is, melyek nem változtak: az összkerékhajtás, az akár 7-üléses kivitel, a tágas utas- és a hatalmas csomagtér. Ráadásul a 245 lóerős KODIAQ RS is visszatért!

ŠKODA ELEGANCIA: STÍLUS ÉS FUNKCIÓ

A ŠKODA SUV modellekre jellemző módon minden tökéletesen kiegyensúlyozott. A külső elemek harmonikus egészet alkotnak, ahol a robusztus megjelenés eleganciával párosul. Az autó elejének újonnan tervezett elemei, mint a motorháztető, a hűtőrács, a fényszórók és a spoilerrel ellátott lökhárító, a jármű magabiztos arculatát hangsúlyozzák. Mindenekelőtt a járművet körülölelő műanyag védőelemek, köztük az első lökhárító spoilerének merész, terepjáró stílusú kiegészítése, határozottan új utak felfedezésére csábítanak.

SUV JELLEMZŐK KODIAQ  KIVITELBEN

Hátul új, fényes fekete színű tetőspoiler helyezkedik el, mely kiemeli az autó karakteres megjelenését, egyben javítja a jármű légellenállását is. A robusztus lökhárító alsó, matt fekete részén egy alumínium hatású elemmel azt hangsúlyozza, hogy a KODIAQ a terepen is otthonosan mozog. Nagyobb hasmagasságnak köszönhetően a jármű a választott hajtástípustól függetlenül is képes elhagyni az aszfaltozott utat. Ha a lehető legjobb terepjáró képességekre vágyik, akkor a benzin- és dízelmotorral egyaránt kapható 4×4 változatot ajánljuk. Az elérhető hajtáslánc konfigurációkról itt olvashat.

CSALÁDI BESZÉLGETÉSEK MEGHITT KÖZEGE

Az autó kialakítása a család minden tagjának nyugalmat és szórakozást  kínál. A hangulatvilágítás és a többi dekorációs elem a belső tér elegáns hangulatához járul hozzá, a digitális műszerfal és a szellőző Ergo első ülések pedig a vezetés kényelmét növelik. A hangulatvilágítás lehetővé teszi, hogy tíz szín közül válassza ki a műszerfal, az első és hátsó ajtók világításának, vagy akár az első és hátsó lábtér megvilágításának színét. A kiválasztott szín jelenik meg a digitális műszerfal háttereként is. Az egyedi belső világításhoz tökéletes hangzás társulhat. Tapasztalja meg a rendkívül tiszta hangzást a Canton hangrendszer tizenkét hangszórójával, melyek összesen 625 watt teljesítményt kínálnak. 

KONNEKTIVITÁS: ŠKODA CONNECT

A tartós online állapot nemcsak hozzáférést jelent a szórakoztató és információs alkalmazásokhoz, de segítséget is nyújthat utunk során. A ŠKODA Connect kapu a korlátlan kommunikációs lehetőségek világába. Ajánlatunk két szolgáltatáskategóriát kínál. Az Infotainment Online funkció valós idejű forgalmi adatokat nyújt a navigációs rendszernek, a Care Connect funkció középpontjában pedig az asszisztencia és a biztonság áll. Ezen szolgáltatások a MyŠKODA alkalmazáson belül érhetők el. A MyŠKODA alkalmazás nyitás és zárás funkciójával okostelefonja segítségével bármilyen távolságból kényelmesen nyithatja és zárhatja autóját. A MyŠKODA alkalmazás parkolási pozíció funkciójával okostelefonján bárhonnan megtekintheti, pontosan hol áll az autója. 

UNALMAS HÉTKÖZNAPOK? FELEJTSE EL.

A ŠKODA KODIAQ RS 4×4-es hajtásával és 2.0 literes, 245 lóerős erőforrásával minden rutin feladatot dinamikus élménnyé varázsol. Az autó sportos génjeit és dinamikus személyiségét számos jellemző hangsúlyozza. Ilyenek például a lökhárítók RS dizájnja, a fényes fekete külső elemek, a látható kipufogóvégek polírozott rozsdamentes acél kivitele, valamint a 20 collos fekete könnyűfém keréktárcsák. A Full LED-Mátrix fényszórók és a LED-es hátsó lámpák animált irányjelzőkkel szintén az alapfelszereltség részét képezik.

SEMMIT SEM KELL OTTHON HAGYNIA

Az ötüléses változat 835 liter csomagteret kínál, a hátsó ülések lehajtása után ez 2 065 literesre bővülhet. A hétüléses változat is több csomagtér méretezési lehetőséget kínál: 270 litertől (hét személlyel a fedélzeten) 2 005 literig a harmadik és a második üléssor lehajtásával.

SZAKÉRTŐK A FEDÉLZETEN

Annak érdekében, hogy a jármű készen álljon minden, útközben felmerülő veszélyhelyzetre, asszisztens rendszerek állnak rendelkezésre. A Proaktív Utasvédelmi Rendszer fokozott védelmet nyújt az elöl ülők számára a kritikus helyzetekben. Az oldalablakokat bezárja, mindössze 5 cm-es rést hagyva, a tetőablakot bezárja, és megfeszíti a biztonsági öveket. A rendszer legújabb változata az első és hátsó radar-érzékelőket is használja. Állandó Távfény Funkció: A Full LED Matrix fényszórók Mátrix funkciója lehetővé teszi a távolsági fényszórók folyamatos használatát anélkül, hogy elvakítanák a többi járművezetőt. A szélvédőn lévő kamera segítségével a Mátrix funkció a forgalmi helyzetre reagálva a fényszórók egyes szegmenseit kapcsolja ki, míg a többi szegmens bekapcsolva marad.

MINDENRE ELEGENDŐ TELJESÍTMÉNY

Rendszeres túrák a hegyekbe, városi kalandok vagy felfedezések terepen. Bármerre is jár a család, a KODIAQ alkalmas lesz a feladatra. Az adaptív lengéscsillapítás folyamatosan értékeli az útviszonyokat és ezekre reagálva a helyzethez igazítja a csillapítási és kormányzási jellemzőket. Az Infotainment menü részeként három üzemmód közül választhat: Komfort, Normál vagy Sport. Erőforrások tekintetében, amennyiben a benzinmotorokat részesíti előnyben, választhat 150 LE teljesítményű elsőkerék-hajtású, vagy 190 LE teljesítményű 4×4 hajtású változatokból. Dízel kínálatunkban szerepel egy 150 lóerős erőforrás, mely elsőkerék és összkerékhajtással egyaránt elérhet, valamint egy 190 lóerős turbódízel motor, összkerékhajtással. A hajtásláncok többsége 7-sebességes automata (DSG) váltóval érhető el. A műszaki adatokról és hajtásláncokról részletesen ide kattintva tájékozódhat.

Ismerje meg a megújult ŠKODA KODIAQ-ot márkakereskedésünkben és tapasztalja meg személyesen is az autó varázsát, rendkívüli karakterét, mely utazásra csábít és kalandokra hív. Amit mi úgy foglaltunk össze röviden: Természete a felfedezés.

Kipróbálná KODIAQ modellünket, esetleg ajánlatot kérne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot alábbi űrlap kitöltésével, munkatársunk hamarosan keresni fogja Önt!  Munkatársaink, akikhez fordulhat.

  Gulyás Csaba

  ŠKODA értékesítő
  Tel.: +36 72 550 507
  Mobil: +36 30 977 88 83

  Tímár Tibor

  ŠKODA értékesítési vezető
  Tel.: +36 72 550 506
  Mobil: + 36 
  20 94 30 026

  Ismerje meg az AutóCity Csoport további újdonságait és ajánlatait!

  További ŠKODA ajánlataink

  ŠKODA KAROQ

  További VOLKSWAGEN ajánlataink

  Volkswagen Taigo

  További AUDI ajánlataink

  A kiadvány nem minősül hivatalos ajánlatnak, annak tartalma kizárólag tájékoztató jellegű. A kiadványban szereplő egyes szolgáltatások és felszereltségi elemek csak bizonyos felszereltségi szinteken, vagy hajtásláncok részeként érhetők el, illetve kiegészítőként rendelhetők meg. A kiadványban szereplő hajtásláncok és felszereltségi elemek elérhetőségéről márkakereskedésünkben tájékozódhat. A kiadványban szereplő információk a modell bevezetése során változhatnak, azokért felelősséget vállalni nem tudunk. A képeken szereplő járművek illusztrációk.

  A ŠKODA KODIAQ modellek WLTP szerint mért fogyasztása: 4,7–7 liter/100 km, CO2-kibocsátása: 106–159 gramm/km. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. További műszaki információ a www.skoda.hu weboldalon.

  Nyitvatartás:

  Hétfőtől-Péntekig: 08:00-17:00

  AutóCity ŠKODA Pécs

  7629 Pécs, Schroll József út 3.
  Telefonszám +36 72 550 500
  skoda@autocitypecs.hu
  www.autocitypecs.hu