AutóCity 

Éld át a fejlődést!

Az új, tisztán elektromos Audi Q4 e-tron és Audi Q4 Sportback e-tron.

A jövő hozzáállás kérdése..


Hétköznapi használatra tökéletesen alkalmas, sokoldalú modellek, melyek a tanulmányautók formatervét hozták el a sorozatgyártású járművek világába, tisztán elektromos autózást kínálva. A Q4 e-tron modellek amellett, hogy szén-dioxid kibocsátás nélkül közlekednek, egy prémium kategóriájú jármű menettulajdonságait, térkínálatát és kényelmét egyesítik a kompakt kategóriában. Kiemelkedően sokoldalú járművek, térkínálatuk, egyedülálló kényelmük és hosszabb utazásokat is lehetővé tevő hatótávolságuk mellett tulajdonosuk a nagy töltési sebesség nyújtotta előnyöket is élvezheti.

2021 tavaszi bemutatóján három hajtás-változattal jelentkezett a modell: Q4 35 e-tron, Q4 40 e-tron, Q4 50 e-tron quattro. Ezek csúcsán a 220 kW (299 LE) maximális teljesítményt kínáló quattro modell található. Néhány hónappal később két új változattal bővült a modellpaletta: a sorozat leghosszabb hatótávját kínáló Q4 Sportback 40 e-tron modellel és a Q4 45 e-tron quattro összkerékhajtású változattal. WLTP ciklus szerint akár 534 kilométeres hatótávjával a Q4 Sportback 40 e-tron kínálja a leghosszabb hatótávot az Audi elektromos modelljei közül. További műszaki adatok ide kattintva.

Audi Q4

Progresszív dizájn

Az Audi Q4 e-tron a jövő mobilitását hozza el az utakra, tisztán elektromos hajtással és teljeskörű használhatósággal. A Q4 Sportback e-tron letisztult, sportos dizájnja – az útra összpontosító orr- és erőteljes farkialakítással – karakteres formát kölcsönöz az elektromos mobilitás jövőjének.

Innovatív tájékoztatás

Az Audi Q4 e-tron progresszív belső terét műszaki fejlesztések, sportosság és funkcionalitás határozzák meg. Kezelő- és kijelző egységei dizájnelemként is szolgálnak. A harmadik kezelési szintként a természetes hangvezérlés áll rendelkezésre. Az Audi Connect opcionális szolgáltatásaival és funkcióival az MMI Navigációs rendszer is vizuális különlegességgé lép elő.

Audi Q4
Audi Q4

Nagyobb személyes tér

A második üléssor ülőpozíciója csaknem hét centiméterrel magasabban van, mint elöl, mégis bőséges fej- és lábtér áll rendelkezésre. Az Audi kompakt elektromos SUV-modellje térkínálata révén egyaránt tökéletes a háztartás első autójaként és a vakációs utazások lebonyolítójaként.

Új akusztikus élmények

Az Audi Q4 e-tron kínálatában szereplő SONOS prémium hangrendszer centersugárzójával és mélynyomójával együtt tíz nagyteljesítményű hangszóróval garantálja a minőségi zenehallgatást. A briliáns magas és mély hangok, a telt basszusok egyaránt maradéktalanul élvezhetők.

Audi Q4
Audi Q4

Több hely mindennek

Családi autóként az Audi Q4 e-tron rakodóhelyek bőséges kínálatával szolgál az utastérben, amelyek térfogata a kesztyűtartót is beleértve együttesen 24,8 litert tesz ki. Az Audi Q4 e-tron csomagtartója 520 literes, a hátsó ülések lehajtásával pedig akár 1490 literesre bővíthető.

Egyszerű töltés. Gyorsan.

A mobil és sokoldalú e-tron kompakt töltőrendszerrel egyszerűen tölthető az autó otthon és bárhol, ahol csatlakozóaljzat áll rendelkezésre. A hosszú utazások során különösen nagy jelentőségű a gyors töltés lehetősége. Az Audi Q4 Sportback e-tron töltéskor is tanúbizonyságot tesz kiemelkedő teljesítményéről: 400 voltos töltőállomásokon akár 125 kW töltőteljesítménnyel, 800 voltos töltőállomásokon akár 270 kW töltőteljesítménnyel – már alapkivitelében is. A következő 100 kilométerre szükséges energia mintegy 5 perc alatt tölthető fel, 5-ről 80 százalékos töltöttségi szintig pedig körülbelül 22,5 perc töltést igényel az akkumulátor. Az e-tron töltőszolgáltatás egyetlen szerződéssel és egy kártyával biztosít töltési hozzáférést 26 európai ország több mint 200 ezer töltőpontján.

Audi Q4

A jövőbe kormányoz

Az Audi Q4 Sportback e-tron Kiterjesztett Valóság head-up-kijelzőjével az Audi nagy lépést tesz előre a kijelző technikában. E megoldás két egymástól elválasztott szinten, az állapotfelületen és a kiterjesztett valóság (AR) szekcióban vetíti ki az adatokat, a szélvédő segítségével. A bőrbevonatú sportkormány felső küllői érintőfelületeket hordoznak, amelyek funkcióterületei szintén háttérvilágítással jelzik az éppen aktív gombokat. Használatukat könnyítve enyhe kiemelkedések választják el őket egymástól, a gombnyomást pedig lágy, tapintással érzékelhető visszajelzés követi.

Személyre szabott dinamika

Az extraként rendelhető Audi Drive Select szabályzórendszerrel ötféle üzemmód szerint választható meg az autó karaktere, a gazdaságostól a dinamikusig. Az opcionális progresszív kormányzás a bekormányzási szög szerint változó áttételt és sebességfüggő kormányrásegítést tesz lehetővé.

Audi Q4

Kipróbálná Q4 e-tron modellünket, esetleg ajánlatot kérne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot alábbi űrlap kitöltésével, munkatársunk hamarosan keresni fogja Önt!  Munkatársaink, akikhez fordulhat.

  Hollósi Balázs

  Audi értékesítő
  Telefon
  : +36 72 517 521
  Mobil: +36 30 521 03 54
  E-mail: hollosib@autocitypecs.hu

  Tóth István

  Audi márkavezető
  Telefon: +36 72 517 522
  Mobil: +36 20 340 86 36
  E-mail: tothi@autocitypecs.hu

  Ismerje meg az AutóCity Csoport további újdonságait és ajánlatait!

  További AUDI ajánlataink

  További VOLKSWAGEN ajánlataink

  Volkswagen Taigo

  További ŠKODA ajánlataink

  ŠKODA KAROQ

  * A kiadványban szereplő árak a 2022 decemberében bevezetésre kerülő új árazási rendszernek megfelelően az árfolyam mozgásokkal együtt folyamatosan változhatnak, ezért hivatalos árajánlatnak nem tekinthetőek, csupán indikatív jelleggel kerültek a kiadványba. Aktuálisan elérhető kiskereskedelmi vételárainkról márkakereskedésünkben, illetve értékesítőinktől kaphat tájékoztatást. Megértését köszönjük.

  Az új Q4 e-tron modell kombinált elektromosáram-fogyasztása: 15,8–18,2 kWh/100 km (WLTP), kombinált CO₂-kibocsátása: 0 g/km. Az új Q4 Sportback e-tron modell kombinált elektromosáram-fogyasztása: 15,6–17,9 kWh/100 km (WLTP), kombinált CO₂-kibocsátása: 0 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek WLTP szerint mértek, nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. A képen látható valamennyi gépkocsi illusztráció és többletfelszereltségeket is tartalmazhat. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül hivatalos ajánlatnak. További részletek márkakereskedésünkben!

  AutóCity Audi Pécs

  7630 Pécs, Pécsváradi út 8.
  Telefonszám +36 72 517 520

  audi@autocitypecs.hu
  www.autocitypecs.hu

  Nyitvatartás:

  Hétfőtől-Péntekig: 08:00-17:00