AutóCity

ŠKODA SCALA.
MINDEN ELEMÉBEN ÚJAT
MUTAT.

A ŠKODA SCALA az első olyan ŠKODA, amely már a márka új design koncepcióját követve született. Ez a design koncepció érzelemdús és lendületes. Ezt az új korszakot jelzi, hogy a SCALA az első ŠKODA Európában, amely hátul a jól ismert logó helyett a „ŠKODA” feliratot viseli az ötödik ajtón. Feltűnően sokoldalú és tágas modell, egyszerre letisztult és sportos. Tervezésénél kívülről a dinamizmus, belülről a praktikum voltak a fő szempontok. A SCALA emellett kategóriájának egyik legnagyobb utas- és csomagterével rendelkezik. A fejlett asszisztensrendszerek és az új generációs Infotainment pedig a maximális biztonságról és szórakozásról gondoskodik.

ŠKODA SCALA

Sportos hétköznapok

A jó dizájn egyszerre szép és praktikus. Épp, mint az új ŠKODA SCALA. Ez a sportos kompakt autó képviseli az új fejezetet a márka életében. A hűtőrács és az éles metszésű full LED fényszórók egyedi megjelenést adnak az autónak. A fényszórók kristályos elemei a cseh üvegművességre utalnak, büszkén hirdetve a márka nemzeti hagyományait. Az autó minden éle, kontúrvonala és mérete hozzájárul a kiváló aerodinamikához. A szélessége és magassága közötti ideális egyensúly biztonságot és megbízhatóságot sugároz.

A belső számít igazán.

A SCALA belülről is ugyanilyen lenyűgöző! A magasan felszerelt belső a letisztult dizájnról, a kivételes tágasságról és a legkorszerűbb digitális technológiákról szól. A SCALA belső tere minőségi anyagokból, nagyszerű kivitelezéssel készült.

Az új dizájn tökéletes funkcionalitással is társul, hiszen az egyedi kialakítású műszerfal és az ajtópanelek olyan speciális puha felülettel rendelkeznek, amely megakadályozza a ráhelyezett tárgyak elcsúszását. A digitális műszerfalon jelennek meg a fedélzeti számítógép adatai, valamint a navigáció és a vezetési információk. 

ŠKODA SCALA

ŠKODA Connect. Mindig kapcsolatban.

Az állandó online jelenlét a szórakozás és az aktuális információk folyamatos hozzáférhetőségét biztosítja. Emellett 0–24 órás asszisztenciát is jelent utazás közben. A ŠKODA Connect kapu a korlátlan kommunikációs lehetőségek világába. A ŠKODA Connect kétféle szolgáltatást kínál. Az Infotainment Online funkció valós idejű – például forgalmi – adatokat nyújt, a Care Connect funkció középpontjában pedig az asszisztencia és a biztonság áll.

Csomagoljon be mindent!

Nem kell ezentúl kétszer átgondolnia, mit pakoljon a csomagtartóba. A tágas csomagtér alapból 467 literes, a hátsó ülések lehajtásával pedig 1410 literessé váló befogadóképessége kategóriaelsővé teszi ezt az autót. Ezenfelül többféle rakodóelem segíti a csomagok rögzítését, hogy az autó ne sérüljön. Használja a szőnyeget elegáns szövésű oldalával felfelé fordítva, ha éppen nem szállít semmi piszkosat. Szükség esetén pedig egyszerűen csak fordítsa lefelé, és használja a mosható, gumis oldalát!

ŠKODA SCALA

Erős, de nem éhes

Csöndes, rugalmas, megbízható és takarékos. Így írhatók le a SCALA modellhez választható motorok. A SCALA benzin- és dízelüzemű motorral egyaránt lendületes marad. Kínálatunkban agilis benzinmotorok (1.0 TSI/115 LE és 1.5 TSI ACT/150LE), illetve egy 115 LE teljesítményű, alacsony üzemanyag-fogyasztású dízelmotor (1.6 TDI) szerepel. A választott motortól függően hat-fokozatú kézi vezérlésű sebességváltó, vagy hét-fokozatú automata sebességváltó rendelhető.

Fedezze fel a ŠKODA SCALA modellt márkakereskedésünkben és találja meg az autót, mely minden igényét kielégíti, ráadásul most rendkívül kedvező feltételekkel az Öné lehet. Munkatársaink örömmel állnak rendelkezésére az alábbi elérhetőségeiken. Tesztvezetésre és ajánlatkérésre alábbi adatok megadásával regisztrálhat, munkatársunk rövid határidővel keresni fogja Önt.

Kipróbálná SCALA modellünket, vagy további információt, esetleg egy személyre szabott ajánlatot kérne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot alábbi űrlap kitöltésével, munkatársunk hamarosan keresni fogja Önt!  A részletekért keresse értékesítőinket.

  Gulyás Csaba

  ŠKODA értékesítő
  Tel.: +36 72 550 507
  Mobil: +36 30 977 88 83

  Tímár Tibor

  ŠKODA értékesítési vezető
  Tel.: +36 72 550 506
  Mobil: + 36 
  20 94 30 026

  Ismerje meg az AutóCity Csoport további újdonságait és ajánlatait!

  További ŠKODA ajánlataink

  ŠKODA KAROQ

  További VOLKSWAGEN ajánlataink

  Volkswagen Taigo

  További AUDI ajánlataink

  A kiadványban szereplő egyes szolgáltatások és felszereltségi elemek csak bizonyos felszereltségi szinteken, vagy hajtásláncok részeként érhetők el, illetve kiegészítőként rendelhetők meg. A kiadványban szereplő hajtásláncok és felszereltségi elemek elérhetőségéről márkakereskedésünkben tájékozódhat. A kiadvány nem minősül hivatalos ajánlatnak, annak tartalma kizárólag tájékoztató jellegű. A kiadványban szereplő információk a modell bevezetése során változhatnak, azokért felelősséget vállalni nem tudunk. A képeken szereplő járművek illusztrációk. A ŠKODA SCALA modellek WLTP szerint mért fogyasztása: 4,7–6,1 l/100 km, CO2-kibocsátása: 123–140 g/km. További műszaki információ a www.skoda.hu weboldalon.

  AutóCity ŠKODA Pécs

  7629 Pécs, Schroll József utca 3.
  Telefonszám +36 72 550 500
  skoda@autocitypecs.hu
  www.autocitypecs.hu

  Impresszum            Adatvédelem            Cookie Tájékoztató