AutóCity

A legrövidebb út az egyediséghez

A T-Cross modellel elkerülheti az átlagos megoldásokat és teljesen új utakon járhat. Mindez már első pillantásra nyilvánvaló lehet a látványos formai megoldásoknak és az egyedi fényezéseknek köszönhetően. A lenyűgöző formavilág és az innovatív megoldások nagyon jól megférnek egy térben. A T-Cross magával ragadó megjelenése és menettulajdonságai mellett akár parkolóradarral, navigációs berendezéssel, és állandó internetkapcsolattal gondoskodik a hétköznapok kényelméről. A T-Cross most széles választékban, készletről is elérhető, Porsche Finance finanszírozással most akár 1 300 000 Ft* kedvezménnyel.

Volkswagen T-Cross

Kalandra született

A T-Cross egyszerre funkcionális és alkalmazkodó: vérbeli SUV-dizájnja, utasterének konfigurációs lehetőségei és kiemelkedő funkcionalitása révén a variálhatóság és a kompakt kialakítás tökéletes ötvözetét kínálja. 

A T-Cross funkcionális dizájnnal kombinálja nagyvárosi karakterét. Hosszú motorházfedele és széles hűtőrácsa kifejezetten markáns megjelenést kölcsönöz az autónak. Erőteljes karosszériájával mindenütt megnyerő fellépés jellemzi e „sokoldalú tehetséget”. Emelt üléspozíciójában Ön is “felülemelkedhet a dolgokon”, az ablakok alacsonyan futó peremének köszönhetően pedig zavartalan kilátást élvezhet.

Nagyobb tér – az Ön stílusának és igényeinek is

A beltér különlegességei közé tartozik a hangulatvilágítás, az igényes, szövetkárpitozású ülések, vagy az extrafelszerelésként rendelhető dizájncsomagok. Az utastér nem csupán magas színvonalú kényelmet kínál, de pontosan az Ön igényeire szabható.

Egyéni kialakítási lehetőségei mellett a T-Cross magas színvonalú kényelmet is kínál. A Start és Life felszereltségi szinteket igényes szövetkárpitozású ülések jellemzik, míg a Style kivitelben elöl sport-komfortülésekben foglalhat helyet. A Style felszereltségi szinten széria a hangulatvilágítás, ami az éjszakai vezetés során bizonyulhat hasznosnak és kellemesnek.

Volkswagen T-Cross
Volkswagen T-Cross

Különleges kisugárzás

A T-Cross kisugárzása minden értelemben igényes. A T-Cross alapkivitelben halogén fényszórókkal és lökhárítójában LED-technikájú nappali menetfénnyel készül. A Life felszereltségi szinten LED-fényszórók is rendelhetők, ami a T-Cross Style esetében már szériafelszereltség.

A LED-fényszórókat nagy fényáram és a nappali világossághoz hasonló színtónus jellemzi, ami rossz időjárási viszonyok között jelentősen javíthatja a látást. A szériafelszereltséghez tartozó, ugyancsak LED-technikájú hátsó lámpák tökéletes láthatóságot biztosítanak már nagy távolságból is, és rendkívül látványosak.

Igény szerint

Ön spontán típus? Akkor a T-Cross az ideális társ az Ön számára. A T-Cross utastere sokféleképpen használható ki és sokrétűen variálható, alakítható. Az alapbeállításban 455 literes csomagtér jelentős bővítését lehetővé tevő, hosszirányban állítható és osztva lehajtható hátsó ülés mellett a jobb első ülés lehajtható háttámlájának és a csúsztatható hátsó üléspadnak köszönhetően a T-Cross elég tágas és rugalmas ahhoz, hogy szinte bármilyen szállítási igényt kielégítsen.

Volkswagen T-Cross
Volkswagen T-Cross - Infotainment

Infotainment

Akár a legfrissebb közlekedési információkra van szüksége, akár a navigációs rendszert szeretné használni, vagy csak a kedvenc zenéit szeretné hallgatni, a T-Cross modellben egyszerű és kényelmes módon használhatja a legújabb technológiákat. A T-Cross rádió- és navigációs rendszerei színes érintőképernyővel, akár hat hangszóróval és számos csatlakoztatási lehetőséggel kényeztetik Önt.

Csatlakoztassa eszközeit az integrált USB-csatlakozón keresztül. A Qi-szabványt támogató mobiltelefonját az első rakodórekeszben elhelyezve induktív technológiával, kábel csatlakozás nélkül is feltöltheti. Kedvenc zenéit az Apple Music szolgáltatásával és a Beats hangrendszerével élvezheti, garantáltan csúcsminőségben.

Kérjen személyre szabott finanszírozási ajánlatot és próbálja ki a T-Cross modellt!

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével és munkatársunk hamarosan keresni fogja!
  További részletekért keresse értékesítő kollégáinkat alábbi elérhetőségeiken.

  Knipl Róbert

  Személyautó értékesítő
  AutóCity Pécs

  Tel.: +36 72 517 561
  Mobil: +36 30 434 87 97
  kniplr@autocitypecs.hu

  Czucz István

  Volkswagen márkavezető
  AutóCity Pécs

  Tel.: +36 72 517 565
  Mobil: +36 30 461 86 81
  czuczi@autocitypecs.hu

  Futó Gábor

  Személyautó értékesítő
  AutóCity Szekszárd

  Tel.: +3674529506
  Mobil: +36 70 530 91 10
  futog@autocityszekszard.hu

  Szücs János

  Személyautó értékesítő
  AutóCity Szekszárd

  Tel.: +36 74 529 507
  Mobil: +36 20 423 12 78

  Ismerje meg az AutóCity Csoport további újdonságait és ajánlatait!

  További VOLKSWAGEN ajánlataink

  Új Volkswagen Tiguan
  Volkswagen ID. Modellek</p>
<p>
  Volkswagen Polo
  Volkswagen Prime Modellek
  Volkswagen ID. Buzz</p>
<p>
  Volkswagen T-Roc és T-Roc Cabriolet</p>
<p>
  Smart Buy Finanszírozás
  Volkswagen Multivan
  Volkswagen T-Cross
  Új Volkswagen Amarok
  Volkswagen Taigo
  Volkswagen Haszonjárművek

  További ŠKODA ajánlataink

  ÚJ SKODA KAMIQ</p>
<p>
  ÚJ SKODA FABIA</p>
<p>
  SKODA SCALA</p>
<p>
  SKODA KAROQ</p>
<p>

  További AUDI ajánlataink

  Audi Q8 és Q8 e-tron</p>
<p>
  Audi Q4 e-tron</p>
<p>

  * Jelen kiadvány nem minősül hivatalos ajánlatnak, tájékoztató jellegű információkat tartalmaz. T-Cross készletajánlatunk 2023 február 28-ig vagy visszavonásig, csak bizonyos, kereskedői vagy központi készleten szereplő autókra érvényes. A kiadványban szereplő árak a 2022 decemberében bevezetésre kerülő új árazási rendszernek megfelelően az árfolyam mozgásokkal együtt folyamatosan változhatnak, ezért hivatalos árajánlatnak nem tekinthetőek, csupán indikatív jelleggel kerültek a kiadványba. Aktuálisan elérhető kiskereskedelmi vételárainkról márkakereskedésünkben, illetve értékesítőinktől kaphat tájékoztatást. Megértését köszönjük.

  A T-Cross modellek motorizáltságtól függő, kombinált átlagfogyasztása: 5,8-6,2 l/100 km, CO₂-kibocsátása: 132-140 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. A hirdetés nem minősül hivatalos ajánlatnak. A képen látható gépkocsik illusztrációk, extra felszereltséget tartalmazhatnak.

  AutóCity Pécs

  Pécs, Diósi út 1.
  Telefon: 72 517 555
  autocity@autocitypecs.hu
  www.autocitypecs.hu

  AutóCity Szekszárd

  Szekszárd, Pásztor utca 4.
  Telefon: 74 529 500
  autocity@autocityszekszard.hu
  www.autocityszekszard.hu

  Impresszum            Adatvédelem            Cookie Tájékoztató