AutóCity

Volkswagen Taigo

A legjobb dolgok egy mosollyal kezdődnek

Az új ID. Buzz az elektromos korszak új ikonja. Az ID. Buzz nemcsak vonzerejével, hanem a legmodernebb technológiákkal és egy teljesen új térérzettel nyűgöz le. Ez teszi intelligens útitárssá minden kalandhoz. Bármelyik galaxisban. Az új ID. Buzz nem egyszerűen „hightech”, hanem „human-tech”. Okos útitárs, aki a jellegzetes mosolyával azonnal kellemes hangulatot teremt. Habár nem egy droid, biztosak vagyunk benne, hogy az ID. család legújabb tagjaként azonnal rajongókat szerez, ahol csak felbukkan.

Az elektromobilitás jövője

Megérkezett az elektromobilitás új generációja: az innovatív ID. Buzz, ami a Volkswagen első teljesen elektromos kialakítású busza. Multifunkcionális, teljeskörűen hálózatba kapcsolt és teljes mértékben újragondolt. Ez az elektromos busz megfelel a családok, baráti társaságok és a mindennapok kihívásainak – még a nagyvárosok szűk utcáin is. Fedezze fel az ID. Buzz jövőbe mutató dizájnját, a tágas, de mégis kompakt méreteit és a hozzá kapcsolódó innovatív technológiát. Győződjön meg Ön is az átfogó konnektivitás és a digitális funkciók nyújtotta kényelemről. Élvezze a modern e-mobilitás előnyeit az új ID. Buzz-ban.

Csúcstechnológiával a jövőbe

A mindennapokra tervezett, dinamikus és környezetbarát. Ezen tulajdonságokkal rendelkezik az új ID. Buzz elektromos meghajtása. 145 km/h maximális sebességével a jármű szinte minden igényt kielégít a mindennapokban. A rendkívül helytakarékosan a jármű hátuljába épített villanymotor maximális teljesítménye 150 kW. A 77 kWh teljesítményű akkumulátor nettó energiatartalma biztosítja, hogy Ön akár 420 km-t is megtehessen az ID. Buzz modellel, töltőoszlop felkeresése nélkül. Környezettudatos, teljesen elektromos és továbbra is robusztus. Az új ID. Buzz új mércét állít fel a Volkswagen Haszonjárműveknél.

A térérzet új szintje

Az új ID. Buzz egy multifunkcionális mindentudó. A maximális helykihasználásnak köszönhetően a helytakarékos, teljesen újonnan fejlesztett belsőtér koncepció az autó kompakt külső méreteihez képest meglepően nagy belső tereket biztosít. Az ID. Buzz kényelmesen állítható ülései könnyedén és roppant sokoldalúan variálhatók. Így az ötüléses kivitel csomagtere akár 1121 liter is lehet a második üléssor mögött még akkor is, ha minden utas bent ül.

Elektromotor és vezetési élmény

Agilis és fordulékony: az új ID. Buzz innovatív elektromotorja kifejezetten helytakarékosan a hátsó tengelyen kapott helyet és azt hajtja. Maximális teljesítménye 150 kW, amely 10,2 másodperc alatt gyorsítja fel az elektromos kisbuszt 100 km/h sebességre, így akár 1000 kg-os tömegű teher is könnyedén vontatható az opcionális vonóhoroggal. Az ID. Buzz az elektromos meghajtásnak köszönhetően nagyon agilis jármű, 310 Nm maximális forgatónyomatéka azonnal rendelkezésre áll. Ezenkívül az ID. Buzz alacsony súlyponttal rendelkezik, mivel az akkumulátor egészen lent, az úgynevezett szendvicspadlóban helyezkedik el. A jármű a mindössze 11,1 méteres fordulókörének köszönhetően a szűk belvárosi utcákon is könnyen vezethető.

Akkumulátor és töltés. Pont olyan egyszerű, mint amilyen gyors.

Gyors töltés, nagy hatótávolság és okos töltési megoldások: az ID. Buzz padlólemezében elhelyezett nagy teljesítményű lítiumion-akkumulátor nettó kapacitása 77 kWh (bruttó 82 kWh), így akár 420 kilométert is megtehet a jármű utántöltés nélkül. Az egyenáramú töltés maximális teljesítménye akár 170 kW, mely teljesítménnyel kb. 30 perc elegendő az akkumulátor 5%-ról 80%-ra töltéséhez. Az egyszerűbb töltési folyamat érdekében, a Plug & Charge funkciónak köszönhetően, Önnek csupán csatlakoztatnia kell a töltőkábelt, és máris megkezdődik a töltés.

Modern világítás, amely kommunikál Önnel

A modern fénydizájn nagy szerepet játszik az ID. Buzz szerethető megjelenésében. Amint a járműhöz közelít az opcionális Keyless Access indítórendszerrel rendelkező slusszkulccsal, az opcionális LED-mátrix fényszórók elektromosan lentről felfelé fordulnak és világítanak, illetve barátságos „kacsintással” üdvözlik Önt. Az interaktív ID. Light ezután fényjelzéssel és diszkrét hanggal üdvözli Önt a beltérben.
Az ID. Buzz innovatív fénytechnológiája mindig fényt visz a mindennapokba a munkavégzés során.

Üdvözöljük a digitális világban

Digitális műszerfal, internetkapcsolat, mobil online szolgáltatások és beépített hangvezérlés – az új ID. Buzz a legmodernebb technikával várja Önt. Az App-Connect segítségével kényelmesen továbbíthat zenét, hangoskönyveket vagy híreket okostelefonjáról az infotainment rendszer akár 30,5 cm-es színes érintőképernyőjére, amellyel számos funkciót, például a DAB+ rádiót is kezelheti.
Digitális műszerfal, internetkapcsolat, mobil online szolgáltatások és beépített hangvezérlés – az új ID. Buzz megrendelésre a legmodernebb technikával várja Önt.

ID. Buzz Cargo: az üzleti célú mobilitás új dimenziója

Ön milyen igényeket támaszt egy modern, üzleti célú használatra alkalmas kisteherautóval szemben? Elektromos hajtás, elegendő rakodótér, továbbá alkalmasság nagy távolságok megtételére is: az új
ID. Buzz Cargo-ban mindez elérhető. A modern hálózatba kapcsolásnak, a digitális rendszereknek és a számos intelligens funkciónak köszönhetően pedig még egy kicsit könnyebbé teheti mindennapjait. A megjelenésében az első Bulli által inspirált új ID. Buzz Cargo a Volkswagen első teljesen elektromosnak tervezett kisteherautója. Egy erős és fenntartható haszonjármű, amely a mindennapi élet szinte minden kihívásával megbirkózik.

Újragondolt raktér

Nagy raktér, kompakt méretek, ugyanakkor teljesen elektromos hajtás: az ID. Buzz Cargo készen áll arra, hogy újradefiniálja az üzleti célú mobilitást. Modern raktér-kialakításának köszönhetően keresztben elhelyezve két Euro-raklap számára biztosít helyet, akár 3,9 köbméteres raktérkapacitással és akár 650 kg hasznos teherbírásával. A vezetőfülke okos tárolókoncepciója is rengeteg helyet rejt, itt rendezetten és biztonságosan elfér szinte az összes mindennapi munkaeszköz. A nagy teljesítményű elektromos hajtással opcionálisan akár 1000 kg-os tömegű teher is vontatható. Ettől válik az új ID. Buzz Cargoigazi munkagéppé.

Okos vezetőfülke: egy jól szervezett munkanap

Rengeteg hely a tároláshoz és a rakodáshoz: Az új ID. Buzz Cargo optimalizált járművezetői munkahelye kiválóan alkalmas a mindennapi munkához. Az alapfelszereltségű jobboldali duplaülésen akár két utast is szállíthat. A belső térben egyáltalán nem használtunk állati eredetű bőrt. Az ID. Buzzban így jól megfér egymás mellett a fenntarthatóság és a felhasználói kényelem. A vezetőfülkében a kifejezetten üzleti célú használatra tervezett tárolási koncepciónak köszönhetően menet közben is minden jól elérhető. Legyen szó munkakesztyűről, szállítólevélről vagy mérőszalagról. Itt szinte mindennek megvan a helye és a megfelelő tárolórekesze. Az új ID. Buzz Cargo az okostelefonok számára kialakított, kérésre induktív töltésre is alkalmas rekesz mellett opcionálisan számos olyan USB-C portot kínál, amelyek más eszközök áramellátására is alkalmasak.

Szeretne többet megtudni
az új ID. Buzz-ról?

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével és munkatársunk hamarosan keresni fogja. Jelezze, hogy e-mailben,vagy telefonon alkalmasabb-e Önnek, a megfelelő elérhetőség megadásával.
  Válasszon kereskedést!

  Miben segíthetünk?  Szeretne többet megtudni
  az új ID. Buzz-ról?

  Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével és munkatársunk hamarosan keresni fogja. Jelezze, hogy e-mailben,vagy telefonon alkalmasabb-e Önnek, a megfelelő elérhetőség megadásával.
   Válasszon kereskedést!

   Miben segíthetünk?   További részletekért keresse értékesítő kollégáinkat
   alábbi elérhetőségeiken.

   Tiger Csongor

   Értékesítési tanácsadó
   AutóCity Pécs

   Telefonszám: +36 72 517 567
   Mobil: +36 70 311 08 44
   tigercs@autocitypecs.hu

   Gscheidt Tamás

   Haszongépjármű értékesítő
   AutóCity Szekszárd

   Telefonszám: +36 74 529 509
   Mobil: +36 20 824 72 56
   gscheidtt@autocityszekszard.hu

   Ismerje meg az AutóCity Csoport további újdonságait és ajánlatait!

   További VOLKSWAGEN ajánlataink

   Volkswagen Tiguan
   Volkswagen ID. Modellek</p>
<p>
   Volkswagen Polo
   Volkswagen Prime Modellek
   Volkswagen ID. Buzz</p>
<p>
   Volkswagen T-Roc és T-Roc Cabriolet</p>
<p>
   Smart Buy Finanszírozás
   Volkswagen Multivan
   Volkswagen T-Cross
   Új Volkswagen Amarok
   Volkswagen Taigo
   Volkswagen Haszonjárművek

   További ŠKODA ajánlataink

   ŠKODA KODIAQ
   SKODA KAROQ</p>
<p>
   ÚJ SKODA KAMIQ</p>
<p>
   ÚJ SKODA FABIA</p>
<p>
   SKODA SCALA</p>
<p>

   További AUDI ajánlataink

   Audi Q8 és Q8 e-tron</p>
<p>
   Audi Q4 e-tron</p>
<p>

   * A kiadványban szereplő árak a 2022 decemberében bevezetésre kerülő új árazási rendszernek megfelelően az árfolyam mozgásokkal együtt folyamatosan változhatnak, ezért hivatalos árajánlatnak nem tekinthetőek, csupán indikatív jelleggel kerültek a kiadványba. Aktuálisan elérhető kiskereskedelmi vételárainkról márkakereskedésünkben, illetve értékesítőinktől kaphat tájékoztatást. Megértését köszönjük.

   Ezen a modelloldalon a felszerelések részletei találhatóak. A leírás arra nem tér ki, hogy az adott felszerelés az alapfelszereltség része vagy feláras opció-e. A jármű felszereltségének pontos mértéke (gyári sorozat/többletfelszerelés), illetve a kombinációs kötöttségek vonatkozásában keresse fel Volkswagen Haszonjárművek hivatalos márkakereskedéseinek egyikét vagy vegye igénybe a Volkswagen Haszonjárművek hivatalos oldalán található konfigurátort (www.konfigurator.vwh.hu). Az itt bemutatott járművek egyes részletekben eltérhetnek az aktuális kínálattól. Az illusztráción feláras extra felszereltségek is láthatóak.

   Kérjük, tartsa szem előtt, hogy ezen a modelloldalon a Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. által a magyarországi Volkswagen Haszonjárművek a márkakereskedései számára kibocsátott, nem kötelező érvénnyel ajánlott árakat tünteti fel és csupán az Ön előzetes tájékozódását szolgálja. A feltüntetett árak nem minősülnek kötelező érvényű ajánlatnak és forintban értendőek, tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t (kivéve ott, ahol kifejezetten szerepel, hogy „nettó”) és modellár esetén a regisztrációs adót. Az üzembe- és forgalomba-helyezés költsége külön fizetendő. Az árak márkakereskedésenként eltérhetnek. A tájékoztatóink folyamatos aktualizálása ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített adatok már nem aktuálisak, vagy elírást tartalmaznak, mindezért nem áll módunkban felelősséget vállalni. A modellvariánsok, konstrukciók, felszereltségek, technikai adatok, árak és az egyéb közölt adatok – előzetes értesítés nélkül történő – változtatásának jogát a Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. fenntartja. A tájékoztatás nem teljeskörű.

   A fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó értékeket a jogszabályi előírások szerinti mérési eljárással állapították meg. 2018. szeptember 1-jétől a WLTP váltja fel az Új Európai Menetciklust (NEDC). A valósághűbb vizsgálati körülmények miatt a WLTP szerint mért fogyasztási és CO₂-kibocsátási értékek sok esetben magasabbak lehetnek, mint a NEDC alapján mértek. A jármű fogyasztása és CO₂-kibocsátása nem csak attól függ, hogy a jármű hatékonyan használja-e fel az üzemanyagot, hanem a vezetési stílustól, a megtett távolságtól és más nem műszaki jellegű tényezőktől is. A többletfelszereltségek és tartozékok (például szélesebb gumiabroncsok, klímaberendezés, tetőcsomagtartó) révén megváltozhatnak a jármű releváns paraméterei, pl. tömeg, gördülési ellenállás és légellenállás, amelyek így eltérő fogyasztási értékeket és CO₂-kibocsátást eredményeznek. A WLTP alapján vizsgált járművek irányadó CO₂-kibocsátási értéke a g/km-ben meghatározott, CO₂-kibocsátás kombinált WLTP-érték, tölthető elektromos és hibrid járművek esetén a CO₂-kibocsátás súlyozott, kombinált WLTP-értéke g/km-ben. Bővebb információt a www.vwh.hu/wltp oldalon talál vagy keresse fel hivatalos márkakereskedőink egyikét.

   Az ID. Buzz modell felszereltségtől függő, kombinált elektromosenergia-fogyasztása: 24,6 – 19,8 kWh/100 km, CO2-kibocsátása: 0 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű jellemzők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. A képen szereplő gépjárműn feláras extra felszereltségek is láthatók.Az ID. Buzz Cargo modell felszereltségtől függő, kombinált elektromosenergia-fogyasztása: 24,6 – 19,8 kWh/100 km, CO2-kibocsátása: 0 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű jellemzők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. A képen szereplő gépjárműveken feláras extra felszereltségek is láthatók.

   Az ID. Buzz Cargo modell felszereltségtől függő, kombinált elektromosenergia-fogyasztása: 24,6 – 19,8 kWh/100 km, CO2-kibocsátása: 0 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű jellemzők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. A képen szereplő gépjárműn feláras extra felszereltségek is láthatók.

   AutóCity Pécs

   Pécs, Diósi út 1.
   Telefon: 72 517 555
   autocity@autocitypecs.hu
   www.autocitypecs.hu

   AutóCity Szekszárd

   Szekszárd, Pásztor utca 4.
   Telefon: 74 529 500
   autocity@autocityszekszard.hu
   www.autocityszekszard.hu

   Impresszum            Adatvédelem            Cookie Tájékoztató