Magabiztosan modern, dinamikus és magával ragadó! Ugyanakkor stílusos és elegáns. És még tucatnyi jelző, ami mind igaz lehet a vadonatúj FABIA megjelenésére. Egy kisautó mely nagyra nőtt, és ez nem csak a helykínálatára igaz. Városban vagy városon kívül, a vadonatúj FABIA kiegyensúlyozott vezethetőségével tökéletes mobilitási megoldást kínál akár egy kisebb családnak is.

Az új FABIA légellenállási együtthatója a legalacsonyabb kategóriájában. Hogy miért fontos ez? Mert ezzel sikerült alacsonyan tartani a fogyasztást és károsanyag kibocsátást. Ennek is köszönhető, hogy az új FABIA akár 900 kilométert is képes megtenni egyetlen tank* üzemanyaggal. Összegezve: az új FABIA szebb, érettebb és kidolgozottabb lett. Ahogy a ŠKODA design igazgatója fogalmazott: „felnőtt korba lépett”.

ÉRZELEMDÚS FORMAVILÁG.

Az új FABIA érzelemdús formavilágával és kiegyensúlyozott arányaival határozottan látványos. Dinamikus megjelenését korszerű LED-technika és kristályhatású, éles metszésű fényszórói, illetve hátsó lámpái is erősítik. A piaci bevezetéskor az ACTIVE, az AMBITION és a STYLE felszereltségi szintek szerepelnek a kínálatban. Februárban a sportos MONTE CARLO változat is bemutatkozott. A FABIA GO változat egészen kiemelkedő ár/érték arányt kínál.

ELEGENDŐ HELY MINDENNEK ÉS MINDENKINEK.

Tágas és jól felszerelt belső tér, minőségi anyagok és ötletes Simply Clever megoldások. Ezek várnak az utasokra új FABIA utasterében. A vadonatúj FABIA-ban mindenki számára elegendő hely van. Az ülések átgondolt kialakítása garantálja a kényelmes utazást. A teljesen új FABIA továbbra is a praktikum és az ötletes megoldások megtestesülése. A csomagtér 380 literesre nőtt, ezzel az új FABIA nem csak riválisait előzi meg, de az eggyel magasabb méretkategóriában is tisztességesen teljesít. A hátsó ülések háttámláinak lehajtásával a csomagtartó kapacitása 1190 literre növelhető. A csomagtartó szabályos formája és a számos Simply Clever megoldás tovább fokozza a praktikumot.

DIGITÁLIS MŰSZEREGYSÉG ÖT NÉZETTEL

A ŠKODA FABIA először rendelhető 10,25 col képátlójú kijelzővel működő digitális műszeregységgel. A vezető egyénileg konfigurálhatja a kijelző felületet és választhat a különböző alapnézetek között. Az analóg körműszerek stílusát képviselő Classic nézet mellett a Modern, a Reduced és az Extended elrendezések, valamint a Dinamika-csomag részeként a fordulatszámmérőre fókuszáló Sport nézet is rendelkezésre áll. Alapkivitelben a FABIA analóg műszeregységgel és 3,5 colos információs kijelzővel készül.

TELJES BIZTONSÁGBAN

Akár kilenc légzsákjával és rendkívül merev karosszériájával az új ŠKODA FABIA szegmensének egyik legbiztonságosabb autója. Az MQB-A0 moduláris keresztmotoros platformra történt átállásnak köszönhetően egyaránt növekedett az aktív és a passzív biztonság. Egyebek mellett olyan vezetői segédrendszerek révén, mint például a Menet-asszisztens, Parkolási-asszisztens és Manőver-asszisztens. Ezek korábban csak a felsőbb járműkategóriákban voltak elérhetők.

HAJTÁSLÁNCOK

Nagyobb választék és szélesebb teljesítményspektrum: a ŠKODA FABIA negyedik generációja hajtásláncok jóval szélesebb kínálatával szolgál. A ŠKODA a Volkswagen Csoport új EVO generációjának öt tagját kínálja a FABIA-hoz, mindegyik motor megfelel az Euro 6d szigorú emissziós előírásainak. Teljesítmény kínálatuk 65 LE és 150 LE között érhető el. Az öt erőforrásból négy, az extrafelszerelésként rendelhető 50 literes üzemanyagtartállyal, WLTP-ciklus szerint, akár 900 km feletti hatótávra képes. A FABIA 3-hengeres erőforrásaihoz teljesítménytől függően 5- és 6-sebességes manuális váltó rendelhető. Az 1.0 literes, 95 LE TSI erőforráshoz 7-fokozatú DSG váltó is elérhető. Az új FABIA csúcsmotorja egy négyhengeres, 150 LE teljesítményű 1.5 TSI erőforrás, melyben Aktív Hengermenedzsment Technika csökkenti az üzemanyag-fogyasztást, 7-fokozatú DSG váltóval érhető el.

FABIA KATALÓGUS

Tekintse meg FABIA katalógusunkat

MŰSZAKI ADATOK

Tekintse meg a FABIA műszaki adatait

Kipróbálná FABIA modellünket, esetleg ajánlatot kérne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot alábbi űrlap kitöltésével, munkatársunk hamarosan keresni fogja Önt!  Munkatársaink, akikhez fordulhat.

  Gulyás Csaba

  ŠKODA értékesítő
  Tel.: +36 72 550 507
  Mobil: +36 30 977 88 83

  Tímár Tibor

  ŠKODA értékesítési vezető
  Tel.: +36 72 550 506
  Mobil: + 36 
  20 94 30 026

  Ismerje meg az AutóCity Csoport további újdonságait és ajánlatait!

  További ŠKODA ajánlataink

  ŠKODA KODIAQ
  SKODA KAROQ</p>
<p>
  ÚJ SKODA KAMIQ</p>
<p>
  ÚJ SKODA FABIA</p>
<p>
  SKODA SCALA</p>
<p>

  További VOLKSWAGEN ajánlataink

  Volkswagen Tiguan
  Volkswagen ID. Modellek</p>
<p>
  Volkswagen Polo
  Volkswagen Prime Modellek
  Volkswagen ID. Buzz</p>
<p>
  Volkswagen T-Roc és T-Roc Cabriolet</p>
<p>
  Smart Buy Finanszírozás
  Volkswagen Multivan
  Volkswagen T-Cross
  Új Volkswagen Amarok
  Volkswagen Taigo
  Volkswagen Haszonjárművek

  További AUDI ajánlataink

  Audi Q8 és Q8 e-tron</p>
<p>
  Audi Q4 e-tron</p>
<p>

  A kiadvány nem minősül hivatalos ajánlatnak, az ebben szereplő felszereltségek és hajtásláncok a modellfrissítések során vagy gyártás-optimalizációs okokból változhatnak, ezért kizárólag tájékoztató jellegűek. Az aktuálisan elérhető felszereltségekről és konfigurációkról érdeklődjön márkakereskedésünkben. Köszönjük. 

  A ŠKODA FABIA modellek WLTP szerint mért fogyasztása: 4,5 – 6,1 l/100 km, CO2 kibocsátása 103 – 138 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. 2017. szeptember 1-jétől bizonyos új járművek típusjóváhagyása a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljárás (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure, WLTP) alapján történik, amely egy új, reálisabb vizsgálati eljárás az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás mérésére. 2018. szeptember 1-jétől a WLTP teljes mértékben felváltja az Új Európai Menetciklust (NEDC). A reálisabb vizsgálati körülmények miatt a WLTP keretében mért üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás sok esetben magasabb az NEDC-ben mért értékeknél. Az NEDC alatt feltüntetett értékek a WLTP alapján kerültek meghatározásra, és az összehasonlíthatóság érdekében illetve a jogszabályi előírásoknak megfelelően az NEDC-re lettek visszaszámítva.

  A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.

  Nyitvatartás:

  Hétfőtől-péntekig: 08:00-17:00

  AutóCity ŠKODA Pécs

  7629 Pécs, Schroll József utca 3.
  Telefonszám +36 72 550 500
  skoda@autocitypecs.hu
  www.autocitypecs.hu