AutóCity

TÖLTŐDJÖN FEL A VEZETÉS ÉLMÉNYÉVEL!

AZ ÚJ, TELJESEN ELEKTROMOS ENYAQ iV.

FEDEZZE FEL!

Az új ŠKODA ENYAQ iV az első olyan modellünk, amelyet az alapoktól elektromos autónak terveztünk. Csakis így tudtuk elérni a kitűzött célt: egy olyan teljesen elektromos SUV modellt alkottunk, amely a mai csúcstechnológiát nyújtja számunkra, megalkuvás nélkül. Ezért lehet a ŠKODA ENYAQ iV már első pillantásra is innovatív és minden részletében lenyűgöző.

A vadonatúj ŠKODA ENYAQ iV nem csupán egy új szabadidőautó. A ŠKODA első, teljesen elektromos autója új filozófiát képvisel, mely a technológia, a formatervezés, a mobilitás és a környezettudatosság szempontjából is egyedülálló perspektívát kínál. Lenyűgöző megjelenése, agilitása és gyorsulása különleges vezetési élményt biztosít. A korszerű online szolgáltatások és a fejlett asszisztens rendszerek teszik megbízható társsá az autót. Az újragondolt belső dizájnnak köszönhetően pedig élvezni fog minden pillanatot, melyet az autóban tölt.

skoda enyaq - elektromos

ELEKTROMOS. KÍVÜL-BELÜL.

A csúcstechnológia és a formabontó dizájn kéz a kézben jár egymással. Az ENYAQ iV az első tagja annak a modellcsaládnak, melyet a ŠKODA kifejezetten az e-mobilitás jegyében tervezett. Megőrizve az SUV modellek magabiztosságát, a ŠKODA mérnökei bátor, friss szemlélettel ötvözték a márka jól bevált formatervezési megoldásait. Az iV sorozat legújabb tagjaként az ENYAQ iV egyedülálló vonalai új technológiai megoldásokat rejtenek. Míg a megemelt karosszéria, a robusztus orr-rész, a jellegzetes motorháztető és a nagyobb hasmagasság SUV-jelleget kölcsönöz az autónak, addig az új koncepción alapuló hűtőrács meglepetést sejtet a motorháztető alatt.

KRISTÁLY DIZÁJN

Az autó magabiztosan hirdeti saját eredetiségét. Az első hűtőrács akár 130 LED izzóval is felszerelhető, ami nemcsak a fényszórókat köti össze egymással, de az áttetsző borítás mögött található lapokat is látványosan megvilágítja. Az új, kristályhatású orr-rész LED izzói a fényszórókkal együtt kapcsolódnak be, és a tompított fényszórókkal együtt világítanak. A hazaérkezés és elindulás otthonról funkcióhoz hasonlóan a hűtőrács LED izzói is animáltak. Ez azt jelenti, hogy amikor kinyitja, illetve bezárja az autót – vagy akár csak kulccsal a zsebében megközelíti – a fényszegmensek fokozatosan ki- és bekapcsolnak, egészen különleges, egyedi látványt hozva létre.

ÉREZZE OTTHON MAGÁT!

Mintha csak az Ön életstílusa és a nappalijának kényelme, otthonossága inspirálta volna, az autó a hagyományos felszereltségi szintek helyett Design Selection csomagokkal érkezik. A ŠKODA tervezői minden apró részletre gondosan ügyeltek, hogy a Design Selection csomagok egy igazi nappali hangulatát idézzék, Ön pedig valóban otthon érezze magát autójában. Bármelyik csomagot választja is, az ülésektől és a műszerfaltól kezdve a kartámaszokon, a középkonzolon, az ajtóbetéteken és a dekorelemeken át egészen a világításig a teljes belső teret személyre szabhatja.

INFOTAINMENT. TÁJÉKOZÓDÁS, KOMMUNIKÁCIÓ, SZÓRAKOZÁS.

A navigációs rendszerrel is felszerelhető Infotainment rendszer első osztályú kommunikációs lehetőségeket kínál. Például elnavigál az Ön által kiválasztott úti célhoz, megtalálja a kedvenc zenéit, vagy diktálás alapján SMS-t ír. A webrádió funkció, ami szintén a csomag részeként, a navigációs rendszerrel ellátott Infotainment rendszerrel együtt érkezik, azt is lehetővé teszi, hogy a hagyományos rádióadókat kedvenc csatornáival, podcast adásaival, híreivel egészítse ki. Internetkapcsolat esetén bármelyik rádió streaming szolgáltatását igénybe veheti.

EGY ŠKODA, AMI ISMÉT HÁTUL HAJT. VAGY MIND A NÉGY KERÉKEN.

A hátsókerék hajtás visszatér a ŠKODA-hoz annak minden előnyével együtt. Jobb tapadás elinduláskor és sokkal kisebb fordulási kör. Ezek már az első métereken feltűnnek. A hátsó tengelyre szerelt elektromos motor kiegészülhet egy másikkal, melyet az első tengelyre szerelünk. Így lesz az ENYAQ iV igazi összkerékhajtású SUV.

MELYIK AKKUMULÁTOR-VÁLTOZAT ILLIK A LEGJOBBAN ÖNHÖZ?

Mivel az ENYAQ iV kezdetektől fogva elektromos modellnek készült, így az akkumulátorcellák a legoptimálisabb helyre, a padlóba kerültek. Ezért olyan élvezetes vezetni az ENYAQ iV-t még kanyargós úton is, és így tudtuk a maximális méretű teret kialakítani Önnek az utastérben. Három féle akkumulátor áll rendelkezése: 55, 62 és 82 kWh-s kapacitással. Ezekből ered a különböző változatoknak a jelölése is: 50, 60 és 80. És ez határozza meg a különböző ENYAQ iV modellek erejét és hatótávolságát is, mely 340 km-től 460 km-ig terjedhet (WLTP). Hogy Önhöz melyik illik, az függ utazási szokásaitól és persze vérmérsékletétől is. A részletes műszaki adat tábla megtekinthető ide kattintva.

A vadonatúj ŠKODA ENYAQ iV nem csupán egy új szabadidőautó. A ŠKODA első, teljesen elektromos autója új filozófiát képvisel, mely a technológia, a formatervezés, a mobilitás és a környezettudatosság szempontjából is egyedülálló perspektívát kínál. Lenyűgöző megjelenése, agilitása és gyorsulása különleges vezetési élményt biztosít. A korszerű online szolgáltatások és a fejlett asszisztens rendszerek teszik megbízható társsá az autót. Az újragondolt belső dizájnnak köszönhetően pedig élvezni fog minden pillanatot, melyet az autóban tölt.

Fedezze fel minden tekintetben lenyűgöző új ŠKODA ENYAQ iV modellünket márkakereskedésünkben, és mi ígérjük, hogy már állóhelyzetben helyet foglalva benne is lenyűgözi Önt új modellünk. A tesztvezetést követően pedig nagy valószínűséggel újabb próbaútra indulnak majd, mert a modell menettulajdonságai az elektromos hajtásnak és alacsony súlypontnak, nem kevésbé a hátsókerék hajtásnak köszönhetően valóban lenyűgözőek. Tesztvezetésre és ajánlatkérésre az alábbi adatok megadásával is regisztrálhat, munkatársunk rövid határidővel keresni fogja Önt.

Kipróbálná a vadonatúj ENYAQ iV-t, vagy további információt, esetleg egy személyre szabott ajánlatot kérne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot alábbi űrlap kitöltésével és munkatársunk hamarosan keresni fogja!  A részletekért keresse értékesítőinket.

  Gulyás Csaba

  ŠKODA értékesítő

  Tel.: +36 72 550 507
  Mobil: +36 30 977 88 83

  Tímár Tibor

  ŠKODA értékesítési vezető

  Tel.: +36 72 550 506
  Mobil: + 36 20 94 30 026

  Ismerje meg az AutóCity Csoport további újdonságait és ajánlatait!

  További ŠKODA ajánlataink

  ŠKODA KAROQ

  További VOLKSWAGEN ajánlataink

  Volkswagen Taigo

  További AUDI ajánlataink

  A kiadvány nem minősül hivatalos ajánlatnak, annak tartalma kizárólag tájékoztató jellegű. A kiadványban szereplő egyes szolgáltatások és felszereltségi elemek csak bizonyos felszereltségi szinteken, vagy hajtásláncok részeként érhetők el, illetve kiegészítőként rendelhetők meg. A kiadványban szereplő hajtásláncok és felszereltségi elemek elérhetőségéről márkakereskedésünkben tájékozódhat. A kiadványban szereplő információk a modell bevezetése során változhatnak, azokért felelősséget vállalni nem tudunk. A képeken szereplő járművek illusztrációk. További műszaki információ a www.skoda.hu weboldalon.

  A ŠKODA ENYAQ modellek felszereltségtől függő, kombinált elektromosenergia-fogyasztása:15,9-16,7 kWh/100 km, CO‑-kibocsátása: 0 g/km. A kiadványban megadott értékek és műszaki paraméterek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a kiadvány készítésének időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezok (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják.

  AutóCity ŠKODA Pécs

  7629 Pécs, Schroll József utca 3.
  Telefonszám +36 72 550 500
  skoda@autocitypecs.hu
  www.autocitypecs.hu

  Impresszum            Adatvédelem            Cookie Tájékoztató