AutóCity

Az új Volkswagen Polo

Digitális és zseniális. És sokkal többet tud.

Ki mondta, hogy egy kis autótól nem várhatunk nagy dolgokat?
Fedezze fel a progresszív dizájnt és az intelligens technológiát az új Polo-ban!
Érezni fogja, hogy megérkezett. A harmadik évezredbe.
Az új Polo a meglepetések és újdonságok autója.
Rögtön be is mutatunk néhányat. 

Formaterv

Volkswagen Polo

Klasszikus Polo. Egyedi megjelenés.

Kompakt méretével és új dizájn-különlegességeivel az új Polo már első pillantásra felfedi személyiségét. Különösen feltűnő a jármű új kialakítású első része, opcionális LED-es fénysávokkal és a fényszórók közti IQ.LIGHT fényhíd a LED-Mátrix fényszórókkal kombinálva. Ha jobban megnézzük, nem csak a színválasztás miatt egyedi. Mind a három felszereltségi szintnek megvannak a sajátos ismertetőjegyei, legyen az a Life, a Style vagy R-Line.

IQ. LIGHT fényhíd és LED-MÁTRIX fényszórók. Felvillantják a szemeket.

Az új Polo már első pillantásra felismerhető valódi különlegessége révén: ez az innovatív IQ.LIGHT – LED-Mátrix fényszóró. A Mátrix technológiának köszönhetően tartósan távolsági fénnyel vezethet anélkül, hogy a közlekedés többi résztvevőjét elvakítaná. Ami elölről jó benyomást kelt, hátulról sem hiányozhat: A csomaghoz tartoznak az opcionális LED-es hátsó lámpák integrált, dinamikus irányjelző fénnyel, amely folytonos fénymozgással mutatja az irányt.

Volkswagen Polo
Volkswagen Polo - belső tér

Teljeskörű felszereltség.

Már a szériafelszereltségű Polo is elkápráztat sokoldalú különlegességeivel, például a könnyen áttekinthető digitális műszerfallal, a felfrissülést hozó klímaberendezéssel és a digitális „Composition” rádióval. És ez még fokozható is, az egyedi igényekre szabható Pro digitális műszerfallal, vagy az intuitív, érintőfelületen vezérelhető „Climatronic” klímaberendezéssel és hangulatvilágítással. Ezek felszereltségi szinttől függően az alapfelszereltségben vagy opcionálisan érhetők el.

 

Új élményekre nyitottan.

Az opcionálisan megrendelhető, majdnem a teljes tetőt beborító és elektromosan mozgatható panorámatető önmagában is igazi látványosság. Így még több fény jut a beltérbe és szabadon áramlik a friss levegő. Hogy ebből mennyit szeretne, azt Ön dönti el: A tető felemelhető vagy teljesen kinyitható. A színezett üveg és a kiváló minőségű rolók erős napsütésben is kellemes hőmérsékletet biztosítanak.

Volkswagen Polo - panorámatető

Digitális kényelem

Volkswagen Polo

Digitális vezetőtér és infotainment rendszer? Mostantól alapfelszereltség!

Az új Polo-ban alapfelszereltség a digitális vezetőtér. A Volkswagen úgy tervezte meg a vezérlőközpontot, hogy a vezetéshez szükséges összes információ egy vonalban legyen látható. Ezt a letisztult elrendezést nehéz felülmúlni. Az infotainment rendszer és a digitális műszerek egyetlen, intuitív módon működtethető egységet képeznek. Az alapfelszereltség részeként elérhető információs, kommunikációs és szórakoztató rendszerek szisztematikus integrálásával a Polo új mércét állított fel saját kategóriájában.

Hallgat önre. Hangvezérlés funkció.

Az új Polo-jában az opcionális intuitív hangvezérlés funkcióval kérésére a hangjával kezelheti a rádiót, a telefont és a szintén opcionális navigációt. Hangvezérlés segítségével kiválaszthatja a megfelelő rádióadót, a névjegyzékből a kívánt bejegyzést vagy a keresett hívószámot. A We Connect Plus opcionális online hangvezérlés funkciójának köszönhetően az új Polo-ja még jobban megérti majd Önt.

Volkswagen Polo

IQ DRIVE

Volkswagen Polo - IQ drive

IQ.DRIVE Travel Assist. Tartja a sávot. Másoktól a távolságot.

Amennyiben az IQ.DRIVE Travel Assist mellett dönt, az új Polo-ban kapacitív kormány is várja: Érintésérzékeny felületének köszönhetően önállóan képes felismerni, hogy Ön nem csak átvitt értelemben tartja-e „kézben” a járművet. Az IQ.DRIVE Travel Assist segíti Önt az egyhangú és fárasztó vezetési helyzetekben. Az opcionális adaptív távolságtartó automatika segít Önnek tartani az előzetesen beállított maximális sebességet (210 km/h-ig), valamint a követési távolságot. Torlódáskor új Polo-ja automatikusan fékez és újraindul (az opcionális kettős tengelykapcsolós váltó esetében).

Parkolás könnyedén – proaktív utasvédelem.

Az új Polo-ban az opcionális „Park Assist” parkolássegítő rendszer nemcsak jelzi a parkolóhely méretének megfelelőségét elhaladáskor, hanem be is parkol Ön helyett. Önnek csupán a pedálokat kell kezelnie és figyelnie a környezetre. A többit megoldja a rendszer. A rendelhető Proaktív Utasvédelmi Rendszer vigyáz is Önre. A rendszer képes a balesetveszélyes helyzeteket előre felismerni és a helyzettől függően automatikusan egy vagy több beavatkozást végrehajtani.

Volkswagen Polo - Park assist

Biztonság és hajtásláncok

Volkswagen Polo -légzsákok

Körkörös és közöttes védelem.

A hagyományos légzsákok mellett az új Polo központi légzsákja védelmet nyújthat a járművezető és utasa ütközése esetén. Emellett az alapfelszereltségben további két fejlégzsák érhető el, amelyek vészhelyzet esetén függönyként nyílnak ki a tetőkárpitból és elölről hátrafelé a teljes oldalsó ablakfelületet lefedik, beleértve a B-oszlopot is. Így a járműben mindenki védve van, a hátul ülőket is beleértve.

Éppen annyi erő, amennyi kell. Hatékony és gazdaságos hajtásláncok.

Az új Polo a Volkswagen 1-literes, turbófeltöltéses TSI erőforrásának két változatával érhető el Magyarországon, 95, vagy 110 lóerős kivitelben. Mindkét erőforrás elegendő erőt és nyomatékot kínál a biztonságos és hatékony közlekedéshez. Az alacsonyabb teljesítményű változat 5-sebességes manuális vagy 7-sebességes DSG automata sebességváltóval, míg az erősebb, kifejezetten sportos menettulajdonságokat mutató változat automata váltóval rendelhető. A csúcstechnikájú erőforrásoknak, a jármű kompakt méreteinek és újrahangolt futóművének köszönhetően az új Polo-ban a vezetés élményét sem kell nélkülöznie, bármelyik változatot választja is.

Volkswagen Polo

Ismerje meg az új Polo-t közelebbről is!

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével és munkatársunk hamarosan keresni fogja!
  Válasszon kereskedést!

  Miben segíthetünk?  További részletekért keresse értékesítő kollégáinkat alábbi elérhetőségeiken.

  Knipl Róbert

  Személyautó értékesítő
  AutóCity Pécs

  Tel.: +36 72 517 561
  Mobil: +36 30 434 87 97
  kniplr@autocitypecs.hu

  Czucz István

  Volkswagen márkavezető
  AutóCity Pécs

  Tel.: +36 72 517 565
  Mobil: +36 30 461 86 81
  czuczi@autocitypecs.hu

  Futó Gábor

  Személyautó értékesítő
  AutóCity Szekszárd

  Tel.: +36 74 529 506
  Mobil: +36 70 530 91 10
  futog@autocityszekszard.hu

  Szücs János

  Személyautó értékesítő
  AutóCity Szekszárd

  Tel.: +36 74 529 507
  Mobil: +36 20 423 12 78

  Ismerje meg az AutóCity Csoport további újdonságait és ajánlatait!

  További VOLKSWAGEN ajánlataink

  Volkswagen Taigo

  További ŠKODA ajánlataink

  ŠKODA KAROQ

  További AUDI ajánlataink

  * A kiadványban szereplő árak a 2022 decemberében bevezetésre kerülő új árazási rendszernek megfelelően az árfolyam mozgásokkal együtt folyamatosan változhatnak, ezért hivatalos árajánlatnak nem tekinthetőek, csupán indikatív jelleggel kerültek a kiadványba. Aktuálisan elérhető kiskereskedelmi vételárainkról márkakereskedésünkben, illetve értékesítőinktől kaphat tájékoztatást. Megértését köszönjük.

  Az új Polo modellek motorizáltságától függő, kombinált átlagfogyasztása: 5,2-5,6 I/100 km, CO₂-kibocsátása: 118 – 127 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés eladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. A hirdetés nem minősül hivatalos ajánlatnak. A képen látható gépkocsik illusztrációk, extra felszereltséget tartalmazhatnak.

  AutóCity Pécs

  Pécs, Diósi út 1.
  Telefon: 72 517 555
  autocity@autocitypecs.hu
  www.autocitypecs.hu

  AutóCity Szekszárd

  Szekszárd, Pásztor utca 4.
  Telefon: 74 529 500
  autocity@autocityszekszard.hu
  www.autocityszekszard.hu

  Impresszum            Adatvédelem            Cookie Tájékoztató