AutóCity

Volkswagen Multivan 2022

Minden új Multivan már a kezdetektől fogva lázban tartja rajongóit és ez alól legújabb Multivan sem kivétel. Több, mint egy jármű: találkozási pont, különböző generációk igényeinek megfelelő élettér és közlekedési eszköz egyben. Az új Multivan a Volkswagen konszern legmodernebb innovációit hasznosítja, fokozott biztonsága és intelligens konnektivitása révén készen áll a hálózatba kapcsolt mobilitásra. A mindennapi használat és a multifunkcionalitás tökéletes ötvözetét kínálja, kényelme tekintetében is jelentős előrelépést képvisel. Az erőforrások választéka a plug-in hibrid hajtásláncnak köszönhetően szélesebb, mint eddig bármikor. Az új Multivan egy új korszak kezdetét jelöli, teljesen új járműkoncepciót képvisel, mely számos mobilitási koncepciót magában foglal. 

Járműből találkozási pont

Az új Multivan egy olyan többfunkciós jármű, amely számtalan mobilitási koncepcióhoz képes igazodni. A Multivan-ben mindig fontos volt a variálhatóság – nincs ez másként az új modellben sem. A teljesen sík padló a hátsó ajtótól egészen az első üléssorig, az új sín rendszer és könnyen eltávolítható egyes ülések lehetővé teszik az ülésrend igény szerinti kialakítását. Az utastér és az első ülések közötti átjárás az elektromechanikus rögzítőfék révén kényelmesebb lett. Az új, sokfunkciós asztal nemcsak helyzetében változtatható, hanem alakjában is. Lehajtva a síneken egészen az első ülésekig tolható és középkonzolként használható.

Magával ragadó külső

Az új Multivan optikailag elődei letisztult, időtálló dizájnját követi, azonban merőben új kivitelben tolmácsolja a hagyományos formát. A hagyományos, kétszínű fényezést az új Multivan-ben egy elegáns, középen a fényszóróktól a jármű hátuljáig húzódó króm szalag hangsúlyozza. Az IQ.Light LED-Mátrix fényszórónak köszönhető elegáns világítás-dizájnt az alapfelszereltségben elérhető LED-es hátsó lámpák és a vetített üdvözlő fény egészítik ki. A külső megjelenést ragyogó színek és elegáns könnyűfék keréktárcsák széles választéka teszi teljessé.

Hangulatos és minőségi utastér

A belső tér kialakítására a kiváló minőségű anyagok jellemzőek, melyek az új Multivan-nek prémium személygépjármű jelleget kölcsönöznek. Az optimalizált, szabadon „lebegő” digitális műszerfal tágas és kiváló minőségű. Az alapfelszereltségben elérhető multifunkciós bőr kormánykerék a legmagasabb igényeket is kielégíti. Az új Multivan belső tere tökéletesen az Ön stílusához illeszkedhet: a többszínű hangulatvilágítás segítségével Ön határozhatja meg, milyen színben tündököljön járműve belső tere. 

Egyes ülésrendszer Rugalmasabb, könnyebb, fűthető

Az új Multivan újdonságai a lehajtható és egyenként kivehető hátsó ülések, melyekkel mostantól még egyszerűbbé válik különböző ülésrendek kialakítása. Legyen akár szemközti elrendezés a multifunkciós asztallal a középpontban, álljon akár minden ülés menetiránynak megfelelően vagy ne is legyen ülés a nagyobb tárgyak szállításakor – Ön néhány kézmozdulattal megváltoztathatja az ülésrendet.  További kényelmi újdonság, hogy az utastér ülései fűthetők is. 

Egy balra, egy jobbra – Két tolóajtó alapfelszereltségben

A Multivan történetében először valamennyi modellváltozat két tolóajtóval rendelhető alapfelszereltségben. Ettől lesz a Multivan alkalmas a mindennapi használatra és válik minden eddiginél sokoldalúbbá. A gyerekeket így mindkét oldalról beültetheti és becsatolhatja, ezért ehhez be sem kell szállnia az utastérbe. A be- és kirakodás is sokkal gyorsabb. Optimalizáltuk a be- és kiszállást is, mivel az új Multivan igény szerint Easy-Open funkcióval is rendelhető, így Ön a tolóajtókat, illetve a csomagtérajtót gesztusvezérléssel is nyithatja. A kulcs-nélküli zár- és indítórendszerrel további kényelmi funkció várja, hiszen az új Multivan felismeri Önt, így kulcs használata nélkül indulhat.

Az új meghajtási módok a hibridtől a dízelig

Újdonság a modellsorozatban a hálózatról tölthető hibrid (Plug-in Hybrid) hajtásrendszer. A 218 LE rendszerteljesítményű konstrukció nagy hatótávval és alacsony fogyasztással ajándékozza meg tulajdonosát. Ebben a modellben úgy alakítottuk ki a hatótávolságot, hogy  Ön akár 50 km-t is megtehessen tisztán elektromos üzemmódban. A tölthető hibrid mellett a kétféle, 136 LE és 204 LE teljesítményű turbófeltöltésű benzinmotorral (TSI), vagy 150 LE teljesítményű turbódízel (TDI) erőforrással érhető el az új Multivan – alapkivitelekben kettős tengelykapcsolós (DSG) automata sebességváltóval. További műszaki adatok ide kattintva érhetőek el.

Fordulékony és városi közlekedésre is tökéletesen alkalmas

Az új Multivan a belvárosban is megmutatja erősségeit: számos vezetői asszisztens rendszerének köszönhetően olyan könnyedén irányítható a városi forgatagban, mint egy személygépjármű. Egységesen az alapfelszereltség része a Car2X helyi figyelmeztetőrendszer, a Városi vészfékfunkcióval kiegészített Front Assist környezetmegfigyelő rendszer, a Sávtartás-asszisztens, az új Bekanyarodás-asszisztenssel bővített Kikerülés-asszisztens, a Közlekedési táblák felismerő rendszere és a sebességszabályzó berendezés. Az innovatív új rendszerek közé tartozik az IQ.DRIVE Travel Assist menetasszisztens is, amely 0 és 210 kilométer/óra között mindvégig lehetővé teszi a részlegesen automatizált vezetést. 

Szeretne többet megtudni
az új Multivan-ról?

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével és
munkatársunk hamarosan keresni fogja. Jelezze, hogy e-mailben,vagy telefonon alkalmasabb-e Önnek, a megfelelő elérhetőség megadásával.
  Válasszon kereskedést!

  Miben segíthetünk?  További részletekért keresse értékesítő kollégáinkat
  alábbi elérhetőségeiken.

  Tiger Csongor

  Haszongépjármű értékesítő
  AutóCity Pécs

  Telefonszám: +36 72 517 567
  Mobil: +36 70 311 08 44
  tigercs@autocitypecs.hu

  Gscheidt Tamás

  Haszongépjármű értékesítő
  AutóCity Szekszárd

  Telefonszám: +36 74 529 509
  Mobil: +36 20 824 72 56
  gscheidtt@autocityszekszard.hu

  Ismerje meg az AutóCity Csoport további újdonságait és ajánlatait!

  További VOLKSWAGEN ajánlataink

  Volkswagen Taigo

  További ŠKODA ajánlataink

  ŠKODA KAROQ

  További AUDI ajánlataink

  * A kiadványban szereplő árak a 2022 decemberében bevezetésre kerülő új árazási rendszernek megfelelően az árfolyam mozgásokkal együtt folyamatosan változhatnak, ezért hivatalos árajánlatnak nem tekinthetőek, csupán indikatív jelleggel kerültek a kiadványba. Aktuálisan elérhető kiskereskedelmi vételárainkról márkakereskedésünkben, illetve értékesítőinktől kaphat tájékoztatást. Megértését köszönjük.

  Az új Multivan modellek motorizáltságtól függő, kombinált átlagfogyasztása: 7,5-8,4 l/ 100 km, kombinált CO2-kibocsátása: 171-191 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A megadott értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az itt közölt adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek hivatalos ajánlatnak. A kiadványban szereplő járművek – fotók és műszaki leírások – extrafelszereltséget, vagy opcionálisan megrendelhető felszereltségeket tartalmazhatnak. A részletekről érdeklődjön márkakereskedéseinkben.

  AutóCity Pécs

  Pécs, Diósi út 1.
  Telefon: 72 517 555
  autocity@autocitypecs.hu
  www.autocitypecs.hu

  AutóCity Szekszárd

  Szekszárd, Pásztor utca 4.
  Telefon: 74 529 500
  autocity@autocityszekszard.hu
  www.autocityszekszard.hu

  Impresszum            Adatvédelem            Cookie Tájékoztató