AutóCity

Minden út egy új kezdet. Legyen szó felejthetetlen élményekről, örömteli véletlenekről, a sokoldalú ŠKODA KAROQ ezeket a pillanatokat most még emlékezetesebbé teszi.

Különlegesen elegáns SUV formatervével a KAROQ legalább annyira praktikus, mint amennyire figyelemfelkeltő. Az utastérben jól ismert ŠKODA előnyök üdvözlik az utasokat: tágas belső tér, széles körű csatlakoztathatóság és minőségi anyagok. Azok számára pedig, akik még több kalandot keresnek, az új KAROQ öszkerékhajtással is elérhető.

STÍLUS ÉS FUNKCIONALITÁS. FORMATERV.

Újak az autó frontális elemei, beleértve a hűtőrácsot, a fényszórókat, a lökhárítót és a karosszéria légterelő elemeit is. A lökhárító a légellenállás csökkentése érdekében légfüggönyt kapott. Arra tervezték, hogy szemből és oldalról is áramvonalasabbá tegye az autót. Robusztus felépítésével, fejlett biztonsági funkcióival és megemelt hasmagasságával a KAROQ járatlan utakra és új kalandokra hívja vezetőjét.

INTELLIGENS VILÁGÍTÁS.
LED MATRIX FÉNYSZÓRÓK.

A megújult KAROQ újratervezett fényszórói funkcionalitásuktól függően két típusban érhetőek el. A LED fényszóró nagy teljesítményt és energiahatékonyságot kínál. A csúcskategóriás opció teljes LED Matrix fényszórókkal érkezik, melyek anélkül biztosítanak maximális fényerőt az éjszakai vezetéshez, hogy elvakítanák a szembejövőket.

KELLEMES KÖRNYEZETBEN.
AZ UTASTÉR.

Az autó belső terében a tágasság kifinomult stílussal és modern
technikával párosul. Az enteriőr új kárpitozással és dekor-
betétekkel büszkélkedhet (az ECO csomagot is beleértve),
valamint számos praktikus felszereléssel, melyek
tovább növelik a kényelmet és a biztonságot.

DIGITÁLIS MŰSZERFAL.

Az új KAROQ könnyen leolvasható, digitális műszerfal panellel rendelkezik. Összegyűjti az összes szükséges információt, és oda helyezi, ahol a leginkább szükség van rá: a vezető látóterébe. Az opcionálisan választható virtuális műszerfal a fedélzeti számítógép speciális adataitól a navigációs rendszer továbbította információkig minden fontosabb információt megjelenít. A multifunkciós kormánykeréken található nézet-választó gomb segítségével a virtuális műszerfal öt nézete közül választhatunk.

ÖSSZEHAJTHATÓ. MOZGATHATÓ. ELTÁVOLÍTHATÓ.
VARIOFLEX ÜLÉSEK.

A VarioFlex szerkezettel ellátott hátsóülés-rendszer lehetővé teszi az autó belső terének személyre szabását. A három hátsó ülésből álló rendszer darabjai külön-külön is mozgathatóak, illetve teljesen eltávolíthatóak. A csomagtartó térfogatának jelentős növeléséhez a hátsó ülések előre hajthatóak és ebben a pozícióban ki is emelhetőek. Ez a művelet egyedül, bármiféle eszköz, vagy szerszám használata nélkül végrehajtható.

MENJEN BIZTOSRA! ASSZISZTENS RENDSZEREK.

A megújult KAROQ felszereltségtől függően asszisztens rendszerek széles választékával segíti Önt a biztonságos vezetésben. A megújult KAROQ-ban elérhető fontosabb asszisztensrendszerek: Prediktív tempomat, Torlódási és követésitávolság-tartó asszisztens, Manőverezési asszisztens, Holttérfigyelő rendszer és kiállási asszisztens, Parkoló asszisztens, Vontatmány asszisztens, Vészhelyzet asszisztens, Front Assist és prediktív gyalogosvédelem, Adaptív sávtartó asszisztens; Szélsőséges helyzetekben az autó passzív biztonsági felszereltségei kerülnek előtérbe. Az új KAROQ akár kilenc légzsákkal is megrendelhető.

BÁRHOVA, BÁRMIKOR. TEREPKÉPESSÉGEK.

Az új KAROQ az erő és biztonság érzetét kelti, amihez az újratervezett, robusztus hátsó lökhárító és fekete diffúzor is hozzájárul. Megemelt hasmagasságának köszönhetően bármikor lehajthat az aszfaltos útról – a meghajtás típusától függetlenül. Ha a legjobb terepjáró-képességeket keresi, akkor az öszkerékhajtású változatot ajánljuk, mely benzines és dízel hajtáslánccal egyaránt elérhető.

BÁRHOL JÓL SZEREPELHET. ERŐFORRÁSOK ÉS HAJTÁSLÁNCOK.

A ŠKODA járművek motorjaiban a legtöbb jó dolog közös: erőteljesek és gazdaságosak. Ezért a KAROQ kormánya mögött legalább annyira otthon érezheti magát a szabadban, mint az autópályán vagy a városban. Amennyiben a benzines erőforrásokat részesíti előnyben, 110 és 150 LE teljesítményű motorok közül választhat, elsőkerék hajtással. Dízelmotor-kínálatunkban 115 LE és 150 LE teljesítményű erőforrások szerepelnek, utóbbi akár 4×4 hajtással is. A nagyobb teljesítményű változatok 7-sebességes DSG automata váltóval is elérhetők.

SPORTOS HÉTKÖZNAPOK. KAROQ SPORTLINE.

Az örök nyughatatlanok partnerükre leltek! Az új ŠKODA
KAROQ SportLine lehetőséget ad, hogy szabadjára engedje
sportos ambícióit. Az opcionálisan választható, 190 LE
teljesítményű, 2.0 TSI 4×4 hajtáslánccal a kedvenc szabadtéri
tevékenységéhez való eljutás éppen olyan izgalmas lesz,
mint maga a sport. A SportLine stílusos megjelenését
a lehengerlő lökhárítón kívül fekete fényezésű hűtőrács,
ablakkeretek és tetőkorlát gazdagítják.

KAROQ KATALÓGUS

Tekintse meg KAROQ katalógusunkat

MŰSZAKI ADATOK

Tekintse meg a KAROQ műszaki adatait

Kipróbálná KAROQ modellünket, esetleg ajánlatot kérne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot alábbi űrlap kitöltésével, munkatársunk hamarosan keresni fogja Önt!  Munkatársaink, akikhez fordulhat.

  Gulyás Csaba

  ŠKODA értékesítő
  Tel.: +36 72 550 507
  Mobil: +36 30 977 88 83

  Tímár Tibor

  ŠKODA értékesítési vezető
  Tel.: +36 72 550 506
  Mobil: + 36 
  20 94 30 026

  Ismerje meg az AutóCity Csoport további újdonságait és ajánlatait!

  További ŠKODA ajánlataink

  További VOLKSWAGEN ajánlataink

  Volkswagen Taigo

  További AUDI ajánlataink

  A kiadvány tartalma nem minősül hivatalos ajánlatnak, csak tájékoztató jellegű információkat tartalmaz.  Hivatalos ajánlatért kérjük regisztráljon vagy keresse értékesítő munkatársainkat. A kiadványban szereplő képek és leírások extra felszereltségeket, vagy opcionálisan elérhető felszereltségi elemeket tartalmazhatnak.

  A ŠKODA KAROQ modellek WLTP szerint mért fogyasztása: 4,0 – 9,8 liter/100km, CO2 kibocsátása: 104 – 223g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. Az itt szereplő értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják.

  Nyitvatartás:

  Hétfőtől-péntekig: 08:00-17:00

  AutóCity ŠKODA Pécs

  7629 Pécs, Schroll József út 3.
  Telefonszám +36 72 550 500
  skoda@autocitypecs.hu
  www.autocitypecs.hu