AutóCity

Volkswagen Taigo

Az új Taigo. Nem mindennapi. Egyéniség.

Azoknak, akik saját útjukat járják. Akik nem hódolnak be a futó divatoknak, inkább a saját stílusukat követik. Akiknek nemcsak stílusuk, de egyedi karakterük is van. Akik a hétköznapokban is meglátják a szépet, felfedezik a különleges dolgokat.. A Taigo középpontjában a dizájn, az egyéniség és az érzelmek állnak. Az alapfelszereltségként LED-es fényszórókkal, teljesen digitális műszerfallal és a legújabb generációs Infotainment rendszerekkel felszerelt SUV-kupé új mércét állít kategóriájában. Az új Taigo most széles választékban, készletről is elérhető, Porsche Finance finanszírozással most akár 1 200 000 Ft* kedvezménnyel.

Egyedi és erőteljes

A Taigo formatervét erőteljes arányok jellemzik. Különösen szembetűnő a kupé-szerű sziluett, az előre hajló C-oszloppal. A magasabb járműosztályok SUV-kupéi által inspirálva ez teszi a Taigo-t egyedivé a szegmensében. Az oldalnézetre is a pontos és éles vonalak jellemzőek, amelyek a nagyméretű kerekekkel és az eltolt kerékjárati burkolattal együtt hangsúlyozzák a Taigo crossover jellegét. A hátsó túlnyúlást szándékosan meghosszabbították, így hangsúlyozva a jármű funkcionalitását.

Új fények, új arc

A fényszóróktól a hátsó lámpákig minden külső világítóelem szériafelszereltségként LED-technikával rendelkezik. Az új világítási kialakításnak köszönhetően ez különösen karizmatikus nappali és éjszakai arculatot eredményez. A Style felszereltségi szinttől a Taigo szériában új IQ.LIGHT LED-mátrix fényszórókat és megvilágított hűtőrács keresztléceket kínál.

Szem előtt a fontos dolgok

Az utakon a lényegre kell összpontosítani. A Taigo alapfelszereltségéhez tartozik a multifunkciós kormánykerék és a modern kezelőszervek. Az alapfelszereltségben elérhető „Digital Cockpit” kombinált digitális műszerfal egy nagy felbontású, 20,3 cm-es színes képernyőn mutatja Önnek a megszokott tartalmakat, pl. a fordulatszám mérőt és kilométerórát. A „Pro” digitális műszerfal 26 cm-es kijelzője egyedi igényeinek megfelelően alakítható. Megjelenítheti a vezetői asszisztensrendszereket, vagy választhatja a navigációs térkép és a médiarendszerek kombinációját – mindezt igényes grafikai és animációs megoldásokkal.

Gyönyörű kilátás

A teljes tetőt elfoglaló óriási üvegfelületével a Life felszereltségtől opcionálisan elérhető, elektromosan nyitható panorámatető és tolótető már önmagában igazi látványosság. A szabadon áramló napfény és friss levegő rendkívüli élmény. Hogy ebből mennyit szeretne, azt Ön dönti el: a tető felemelhető vagy teljesen kinyitható. Ha pedig túl világos lenne, a sötétített üveg és kiváló minőségű sötétítő roló segíthet.

Vezetési profil

Az opcionális vezetési profil funkcióval a Taigo az Ön vezetési stílusához igazítható. Egy gombnyomással vagy az érintőképernyőn választhatja ki a kívánt vezetési profilt és a rendszer automatikusan testre szabja a hajtást, a kormányzást és még a váltó kapcsolási pontjait is – utóbbit a DSG kettős tengelykapcsolós váltónál. Az XDS keresztirányú differenciálzár pedig kiegyenlíti a nagy sebességű kanyarokban az elsőkerék-hajtású járművekre jellemző alulkormányzottságot. Mindezt teljesen automatikusan.

Hatékony TSI motorok

A Volkswagen teljesen új Taigo modelljét alapvetően elsőkerék-hajtású modellként, 95, 110 és 150 LE teljesítményű, rendkívül hatékony benzinmotorokkal kínálja. A maximális sebesség motorizációtól függően 183 km/h, 191 km/h és 212 km/h lehet. A sebességváltás a motortól függően kézzel, 5 fokozatú, vagy 6 fokozatú kézi sebességváltóval vagy 7 fokozatú duplakuplungos sebességváltóval (DSG) történik.

Szeretne többet megtudni
az új Taigo-ról?

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével és
munkatársunk hamarosan keresni fogja. Jelezze, hogy e-mailben,vagy telefonon alkalmasabb-e Önnek, a megfelelő elérhetőség megadásával.
  Válasszon kereskedést!

  Miben segíthetünk?  További részletekért keresse értékesítő kollégáinkat
  alábbi elérhetőségeiken.

  Knipl Róbert

  Személyautó értékesítő
  AutóCity Pécs

  Tel.: +36 72 517 561
  Mobil: +36 30 434 87 97
  kniplr@autocitypecs.hu

  Czucz István

  Volkswagen márkavezető
  AutóCity Pécs

  Tel.: +36 72 517 565
  Mobil: +36 30 461 86 81
  czuczi@autocitypecs.hu

  Futó Gábor

  Személyautó értékesítő
  AutóCity Szekszárd

  Tel.: +36 74 529 506
  Mobil: +36 70 530 91 10
  futog@autocityszekszard.hu

  Szücs János

  Személyautó értékesítő
  AutóCity Szekszárd

  Tel.: +36 74 529 507
  Mobil: +36 20 423 12 78

  Ismerje meg az AutóCity Csoport további újdonságait és ajánlatait!

  További VOLKSWAGEN ajánlataink

  Új Volkswagen Tiguan
  Volkswagen ID. Modellek</p>
<p>
  Volkswagen Polo
  Volkswagen Prime Modellek
  Volkswagen ID. Buzz</p>
<p>
  Volkswagen T-Roc és T-Roc Cabriolet</p>
<p>
  Smart Buy Finanszírozás
  Volkswagen Multivan
  Volkswagen T-Cross
  Új Volkswagen Amarok
  Volkswagen Taigo
  Volkswagen Haszonjárművek

  További ŠKODA ajánlataink

  ÚJ SKODA KAMIQ</p>
<p>
  ÚJ SKODA FABIA</p>
<p>
  SKODA SCALA</p>
<p>
  SKODA KAROQ</p>
<p>

  További AUDI ajánlataink

  Audi Q8 és Q8 e-tron</p>
<p>
  Audi Q4 e-tron</p>
<p>

  * Jelen kiadvány nem minősül hivatalos ajánlatnak, tájékoztató jellegű információkat tartalmaz. Taigo készletajánlatunk 2023 február 28-ig vagy visszavonásig, csak bizonyos, kereskedői vagy központi készleten szereplő autókra érvényes. A kiadványban szereplő árak a 2022 decemberében bevezetésre kerülő új árazási rendszernek megfelelően az árfolyam mozgásokkal együtt folyamatosan változhatnak, ezért hivatalos árajánlatnak nem tekinthetőek, csupán indikatív jelleggel kerültek a kiadványba. Aktuálisan elérhető kiskereskedelmi vételárainkról márkakereskedésünkben, illetve értékesítőinktől kaphat tájékoztatást. Megértését köszönjük.

  Az új Taigo modellek motorizáltságtól függő, kombinált átlagfogyasztása: 5,5-6,1 l/100 km, CO2-kibocsátása: 124-139 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés eladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak Megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásoljak. A képeken látható gépjárművek illusztrációk. A hirdetés nem minősül hivatalos ajánlatnak. A kiadványban bemutatott járművek extra felszereltséget tartalmazhatnak. A kiadványban bemutatott felszereltségi elemek, szolgáltatások és technikai megoldások csak bizonyos felszereltségek részeként, vagy opcionálisan érhetők el. Ezek rendelhetőségéről munkatársaink nyújtanak tájékoztatást.

  AutóCity Pécs

  Pécs, Diósi út 1.
  Telefon: 72 517 555
  autocity@autocitypecs.hu
  www.autocitypecs.hu

  AutóCity Szekszárd

  Szekszárd, Pásztor utca 4.
  Telefon: 74 529 500
  autocity@autocityszekszard.hu
  www.autocityszekszard.hu

  Impresszum            Adatvédelem            Cookie Tájékoztató