AutóCity

Kedves Látogató!

Bizonyára Ön is elgondolkozott már azon, hogy jelenlegi járművét előbb-utóbb egy új, garanciális autóra cserélje. Így újra éveken át élvezheti az új és garanciális autó használatából fakadó előnyöket, a stressztől, javítási költségektől és nagyobb mértékű értékvesztéstől mentes autózás örömét.

Ebben szeretnénk most segíteni Önnek készletről azonnal elérhető, kedvező árú járműveinkkel és az ezek megvásárlásához jelenleg elérhető rendkívül kedvező finanszírozási konstrukciókkal. Most tehát akár jelenlegi járműve beszámításával és a megfelelő finanszírozási konstrukció kiválasztásával, jelentősebb befektetés nélkül, ugyanakkor a vételár és finanszírozás tekintetében kedvező feltételekkel bonyolíthatja le autócseréjét.

Kérjük, amennyiben Ön is elgondolkozna autócseréjén az itt említett kedvező feltételekkel: készletről, rövid határidővel, akciós árakon és kedvező finanszírozással, keresse munkatársainkat rövid konzultációra vagy egy teljesen kötelezettségmentes ajánlat elkészítésére alábbi elérhetőségeiken. Amennyiben Önnek kényelmesebb lehet, regisztráljon az alábbi űrlap kitöltésével és munkatársaink hamarosan keresni fogják Önt.

Megtisztelő érdeklődésére számítva,
Üdvözlettel,
az AutóCity Volkswagen Csapata

Szeretne többet megtudni?

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével és munkatársunk hamarosan keresni fogja. Jelezze, hogy e-mailben, vagy telefonon alkalmasabb-e Önnek, a megfelelő elérhetőség megadásával.
  Szeretne többet megtudni?

  Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével és munkatársunk hamarosan keresni fogja. Jelezze, hogy e-mailben, vagy telefonon alkalmasabb-e Önnek, a megfelelő elérhetőség megadásával.
   További részletekért keresse értékesítő kollégáinkat
   alábbi elérhetőségeiken.

   Czucz István

   Volkswagen márkavezető
   AutóCity Pécs

   Tel.: +36 72 517 565
   Mobil: +36 30 461 86 81
   czuczi@autocitypecs.hu

   Knipl Róbert

   Személyautó értékesítő
   AutóCity Pécs

   Tel.: +36 72 517 561
   Mobil: +36 30 434 87 97
   kniplr@autocitypecs.hu

   Szücs János

   Értékesítési vezető
   AutóCity Szekszárd

   Tel.: +36 74 529 507
   Mobil: +36 20 423 12 78

   Futó Gábor

   Személyautó értékesítő
   AutóCity Szekszárd

   Tel.: +36 74 529 506
   Mobil: +36 70 530 91 10
   futog@autocityszekszard.hu

   Ismerje meg az AutóCity Csoport további újdonságait és ajánlatait!

   További VOLKSWAGEN ajánlataink

   Volkswagen Taigo

   További ŠKODA ajánlataink

   ŠKODA KAROQ
   ŠKODA KAROQ

   További AUDI ajánlataink

   A honlapunkon szereplő tájékoztatás nem minősül hivatalos ajánlatnak. Az ajánlat 2023. július 1. – 2023. szeptember 30. között megkötött adásvételi szerződésekre és elkészített finanszírozási ajánlatokra érvényes, a rendelkezésre álló akciós finanszírozási keret nagyságától függően visszavonásig. Az akcióban résztvevő modellek: Minden új Volkswagen személygépjármű. Az akció igénybe vehető az alábbi termékekkel: Zárt végű pénzügyi lízing és nyílt végű pénzügyi lízing, Forint vagy Euro alapon. A finanszírozási akció alkalmazhatóságának feltételeiről és további részleteiről kérjük érdeklődjön márkakereskedésünkben.

   AutóCity Pécs

   Pécs, Diósi út 1.
   Telefon: 72 517 555
   autocity@autocitypecs.hu
   www.autocitypecs.hu

   AutóCity Szekszárd

   Szekszárd, Pásztor utca 4.
   Telefon: 74 529 500
   autocity@autocityszekszard.hu
   www.autocityszekszard.hu

   Impresszum            Adatvédelem            Cookie Tájékoztató