AutóCity

Volkswagen Taigo

Magabiztosnak születtek
Az új T-Roc és T-Roc Cabriolet

A T-Roc karakteres dizájnnal hódít, melyet egyszerre jellemez a kiemelkedő igényesség és a részletek iránti szenvedélyes figyelem. A friss formavilággal, innovatív vezetéstámogató rendszerekkel és digitális szolgáltatások egész sorával felszerelt új T-Roc modell megújult lendülettel folytatja 2017-ben megkezdett sikertörténetét. Az új T-Roc modellben olyan magasabb jármű osztályokból érkező műszaki megoldások is megtalálhatók már, mint az IQ.Light-LED Matrix fényszóró, az IQ.Drive Travel Assist vezetéstámogató rendszer. A megújult T-Roc most széles választékban, készletről is elérhető, Porsche Finance finanszírozással most akár
1 300 000 Ft* kedvezménnyel.

MAGABIZTOS KISUGÁRZÁS.
A FORMATERV.

Az új T-Roc kompakt, mégis robosztus kialakítása különleges karaktert kölcsönöz az autónak. Erről néhány hangsúlyos dizájnelem is gondoskodik, mint például a LED-es fényszórók és krómozott díszlécek, melyek a sportos orr markáns megjelenését hangsúlyozzák. Az elejétől a hátuljáig lenyűgöző az új T-Roc fénydizájnja: már távolról feltűnik a jellegzetes LED-es nappali menetfény és szembetűnőek a modern, sötétített hátsó lámpák is. Opcionálisan elérhető a megvilágított hűtőrács, amely különleges kisugárzást kölcsönöz a markáns orrnak.

TELJES NYUGALOMBAN.
AZ UTASTÉR.

A T-Roc belső tere kiváló minőséggel és magas felszereltséggel fogadja Önt. A díszvarrással ellátott, párnázott műszerfal emeli a digitalizált beltér prémium érzetét. A hagyományos gombok átadják a helyüket az érintésre érzékeny felületeknek, ez megtalálható a multifunkciós sport kormánykeréken is, ami az R-Line felszereltségi szinten az alapfelszereltség része. Ha még kényelmesebbet szeretne, válassza az új modellben megjelenő bőr üléseket, melyek 14 fokozatban elektromosan állíthatók és fűthetők.

ITT MINDEN ÖN KÖRÜL FOROG. MULTIFUNKCIÓS KORMÁNYKERÉK.

A multifunkciós kormánykerékkel Ön nemcsak a járművet irányítja, de a rádiót, médialejátszót, hangvezérlést, telefont és a digitális kombinált műszerfal megjelenését is. A T-Roc (Cabriolet) Style modellben akár fűthető kormánykerék és prémium minőségű bőrborítás fokozza a minőségérzetet. Amennyiben a T-Roc (Cabriolet) R-Line felszereltség mellett dönt, opcionálisan fűthető, érintéssel vezérelhető és multifunkciós sportkormány várja.

A LEGFONTOSABB INFORMÁCIÓK SZEM ELŐTT. INFOTAINMENT.

Az alapfelszereltségben elérhető digitális műszerfal minden fontos információt összefoglal az új T-Roc 20,3 cm-es színes kijelzőjén. Mindezt igényes grafikai ábrázolással. Vezetés közben a multifunkciós kormánnyal kezelhető kombinált műszerfal segítségével kényelmesen érheti el az olyan funkciókat, mint a hangrendszerek, telefon, vagy asszisztens-rendszerek. T-Roc opcionálisan Pro digitális műszerfallal is elérhető. A 26 cm-es nagyfelbontású képernyő az egyéni konfigurálás számos lehetőségét kínálja Önnek és további képernyőket is, például a navigációs térkép megjelenítését, közvetlenül a kormány mögött.

INTELLIGENS FÉNY.
IQ.LIGHT LED-MÁTRIX FÉNYSZÓRÓK.

Legyen úton akár éjjel, akár nappal vagy rendkívül rossz időjárási viszonyok között, a T-Roc Style felszereltségtől opcionálisan elérhető IQ.LIGHT LED-Mátrix fényszórók gondoskodnak a jobb látási viszonyokról. Miközben a „Dynamic Light Assist” rendszer abban segít, hogy a kanyargós utak előre meg legyenek világítva és a bekapcsolt távolsági fény ne vakítsa el a szembejövőket, a csúcstechnikájú fényrendszer LED szegmensei biztosítják a lehető legjobb fényelosztást. Ez nemcsak az Ön, de a közlekedés további résztvevőinek biztonságát is növeli.

DIGITALIZÁCIÓ ÉS KONNEKTIVITÁS.

Az új T-Roc a szériafelszereltség részeként kínálja a korszerű Front Assist és Lane Assist vezetéstámogató rendszereket. Ezen kívül az IQ.DRIVE Travel Assist és a prediktív távolságtartó automatika lehetővé teszi a támogatott kormányzást, fékezést és gyorsítást egészen 210 km/óra sebességhatárig. Az első kamera jelzéseit illetve a navigációs és térkép adatokat is figyelembe véve a jármű vezérlőrendszere felhasználja a helyi sebességkorlátozásokra vonatkozó információkat, a városhatárok jelzéseit, kereszteződésekre és körforgalmakra vonatkozó adatokat. A We Connect Plus szolgáltatások a vásárlástól számított egy évig ingyenesen állnak rendelkezésre, így az online hangvezérlés és streaming szolgáltatások mellett az Apple CarPlay és az Android Auto funkciói is integrálhatók.

HATÉKONY ERŐFORRÁSOK ÉS 4MOTION ÖSSZKERÉKHAJTÁS.

A T-Roc hajtásrendszer kínálatának Ön három TSI és két TDI motorból választhat. A választott hajtástól függően hatfokozatú kéziváltó vagy hétfokozatú kettős tengelykapcsolós (DSG) váltó továbbítja a hajtást az első tengely felé. A háromhengeres 1.0 TSI erőforrás maximális teljesítménye 110 LE. A négyhengeres hajtás esetében az 1.5 TSI 150 LE, míg a 2.0 TSI 190 LE teljesítményre képes. A kínálatot egy négyhengeres 2.0 TDI aggregát teszi teljessé, mely 115 LE és 150 LE teljesítmény változatokban érhető el. Az elsőkerék hajtás alternatívájaként az új modell 4MOTION összkerékhajtással is választható, ebben az esetben a 150 LE teljesítményű dízel erőforrás gondoskodik az autó hajtásáról. 

SOKOLDALÚ TELJESÍTMÉNY.
T-ROC R.

A modellcsalád legdinamikusabb tagja a négyhengeres erőforrással szerelt és 300 LE teljesítményű új T-Roc R. Dinamizmusához nagyban hozzájárul az alapfelszereltség részét képező sportfutómű és a 4MOTION összkerékhajtás. A jellegzetes hangzás mellett a sportos teljesítményt vizuálisan hangsúlyozzák az R-specifikus külső és belső dekor elemek. Az új bőr sportkormány érintésvezérlést kínál és megtalálható rajta a modellváltozatra jellemző R gomb, melynek segítségével közvetlenül választhatjuk ki a kívánt vezetői profilt.

HATÁRTALAN LEHETŐSÉGEK.
T-ROC CABRIOLET.

Az új T-Roc Cabriolet már első pillantásra is a határtalan szabadság kifejeződése. Minden tekintetben lenyűgöző SUV kabrió, mely könnyedén varázsolja különlegessé a pillanatot. Bármely pillanatot. A teljesen automatikus vászontetőnek köszönhetően egyetlen gombnyomással a szabad ég alatt autózhat, a napfény 9 másodperc alatt árasztja el a járművet. Annak érdekében, hogy minden érzékével élvezhesse a környezetet, az oldal-ablakok egyszerre húzódnak le, miközben opcionálisan elérhető szélterelő szabályozza a szélzajt és légáramlatokat. A hátsó ülések mögött elhelyezett automatikus védelmi rendszer esetleges borulás esetén nyújt további, jelentős védelmet.

Szeretne többet megtudni
az új T-Roc-ról?

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével és
munkatársunk hamarosan keresni fogja. Jelezze, hogy e-mailben,vagy telefonon alkalmasabb-e Önnek, a megfelelő elérhetőség megadásával.
  Válasszon kereskedést!

  Miben segíthetünk?  További részletekért keresse értékesítő kollégáinkat
  alábbi elérhetőségeiken.

  Knipl Róbert

  Személyautó értékesítő
  AutóCity Pécs

  Tel.: +36 72 517 561
  Mobil: +36 30 434 87 97
  kniplr@autocitypecs.hu

  Czucz István

  Volkswagen márkavezető
  AutóCity Pécs

  Tel.: +36 72 517 565
  Mobil: +36 30 461 86 81
  czuczi@autocitypecs.hu

  Futó Gábor

  Személyautó értékesítő
  AutóCity Szekszárd

  Tel.: +36 74 529 506
  Mobil: +36 70 530 91 10
  futog@autocityszekszard.hu

  Szücs János

  Személyautó értékesítő
  AutóCity Szekszárd

  Tel.: +36 74 529 507
  Mobil: +36 20 423 12 78

  Ismerje meg az AutóCity Csoport további újdonságait és ajánlatait!

  További VOLKSWAGEN ajánlataink

  Volkswagen Taigo

  További ŠKODA ajánlataink

  ŠKODA KAROQ

  További AUDI ajánlataink

  * Jelen kiadvány nem minősül hivatalos ajánlatnak, tájékoztató jellegű információkat tartalmaz. T-Roc készletajánlatunk 2023 február 28-ig vagy visszavonásig, csak bizonyos, kereskedői vagy központi készleten szereplő autókra érvényes. A kiadványban szereplő árak a 2022 decemberében bevezetésre kerülő új árazási rendszernek megfelelően az árfolyam mozgásokkal együtt folyamatosan változhatnak, ezért hivatalos árajánlatnak nem tekinthetőek, csupán indikatív jelleggel kerültek a kiadványba. Aktuálisan elérhető kiskereskedelmi vételárainkról márkakereskedésünkben, illetve értékesítőinktől kaphat tájékoztatást. Megértését köszönjük.

  Az új T-Roc és az új T-Roc Cabriolet modellek motorizáltságtól függő, kombinált átlagfogyasztása: 4,7 – 8,5 l/100 km, CO2-kibocsátása: 122 – 193 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltségekkel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. A kiadványban közölt adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek hivatalos ajánlatnak. A kiadványban szereplő járművek – fotók és műszaki leírások – extrafelszereltséget, vagy opcionálisan megrendelhető felszereltségeket tartalmazhatnak. A részletekről érdeklődjön márkakereskedéseinkben. A képeken látható gépkocsik illusztrációk.

  T-Roc 1.0 TSI 81 kW/110 LE, 6 fokozatú kéziváltó, üzemanyag fogyasztás l/100 km (NEDC ciklus szerint): város 6,2 / városon kívül 4,6 / vegyes 5,2; szén-dioxid kibocsátás g/km (vegyes): 118; hatékonysági osztály: B
  T-Roc 1.5 TSI 110 kW/150 LE, 6 fokozatú kéziváltó, üzemanyag fogyasztás l/100 km (NEDC ciklus szerint): város 6,2 / városon kívül 4,7 / vegyes 5,2; szén-dioxid kibocsátás g/km (vegyes): 119; hatékonysági osztály: B
  T-Roc 1.5 TSI 110 kW/150 LE, 7 fokozatú kettős tengelykapcsolós (DSG) váltó, üzemanyag fogyasztás l/100 km (NEDC ciklus szerint): város 6,7 / városon kívül 4,6 / vegyes 5,4; szén-dioxid kibocsátás g/km (vegyes): 123; hatékonysági osztály: B
  T-Roc 2.0 TSI 4MOTION 140 kW/190 LE, 7 fokozatú kettős tengelykapcsolós (DSG) váltó, üzemanyag fogyasztás l/100 km (NEDC ciklus szerint): város 7,5 / városon kívül 5,7 / vegyes 6,3; szén-dioxid kibocsátás g/km (vegyes): 145; hatékonysági osztály: C
  T-Roc 2.0 TSI 4MOTION 221 kW/300 LE, 7 fokozatú kettős tengelykapcsolós (DSG) váltó, üzemanyag fogyasztás l/100 km (NEDC ciklus szerint): város 9,3 / városon kívül 6,9 / vegyes 7,8; szén-dioxid kibocsátás g/km (vegyes): 179; hatékonysági osztály: E
  T-Roc 2.0 TDI 85 kW/115 LE, 6 fokozatú kéziváltó, üzemanyag fogyasztás l/100 km (NEDC ciklus szerint): város 5,6 / városon kívül 3,5 / vegyes 4,3; szén-dioxid kibocsátás g/km (vegyes): 113; hatékonysági osztály: A
  T-Roc 2.0 TDI 110 kW/150 LE, 7 fokozatú kettős tengelykapcsolós (DSG) váltó, üzemanyag fogyasztás l/100 km (NEDC ciklus szerint): város 4,9 / városon kívül 3,8 / vegyes 4,2; szén-dioxid kibocsátás g/km (vegyes): 110; hatékonysági osztály: A
  T-Roc 2.0 TDI 4MOTION 110 kW/150 LE, 7 fokozatú kettős tengelykapcsolós (DSG) váltó, üzemanyag fogyasztás l/100 km (NEDC ciklus szerint): város 5,5 / városon kívül 4,2 / vegyes 4,6; szén-dioxid kibocsátás g/km (vegyes): 122; hatékonysági osztály: A

  AutóCity Pécs

  Pécs, Diósi út 1.
  Telefon: 72 517 555
  autocity@autocitypecs.hu
  www.autocitypecs.hu

  AutóCity Szekszárd

  Szekszárd, Pásztor utca 4.
  Telefon: 74 529 500
  autocity@autocityszekszard.hu
  www.autocityszekszard.hu

  Impresszum            Adatvédelem            Cookie Tájékoztató