AutóCity

Kedves Látogató!

Üdvözöljük az AutóCity ŠKODA márkakereskedésének regisztrációs oldalán, ahol legfrissebb SUV ajánlatainkat szeretnénk bemutatni Önnek. Robosztus és megbízható szabadidőautóink most kedvező áron, Porsche Bónusz finanszírozás és CASCO igénybevétele mellett akár már 7 300 000 Ft-tól elérhetők. A széles méretválasztéknak és hajtáslánc palettának köszönhetően Ön is megtalálhatja az igényeinek és anyagi lehetőségeinek legmegfelelőbb ŠKODA SUV modellt, melynek kipróbálására is lehetőséget biztosítunk márkakereskedésünkben. Aktuálisan elérhető tesztautóinkról munkatársaink tájékoztatják.

Fedezze fel a ŠKODA SUV modelleket alábbi modell-oldalainkon és regisztráljon tesztvezetésre, ajánlatkérésre. Regisztrációját követően munkatársunk hamarosan keresni fogja Önt, így lehetősége nyílik egy rövid konzultációra, tesztvezetés időpontjának egyeztetésére, vagy ajánlatkérésre. Természetesen örömmel fogadjuk közvetlen megkeresését is, alábbi elérhetőségeinken.

Megtisztelő érdeklődésére számítva,
Üdvözlettel,
az AutóCity ŠKODA Csapata

EGY CROSSOVER VALÓS IGÉNYEKRE TERVEZVE: ŠKODA KAMIQ

Igazán fantasztikus formája, remek motorjai és újszerű digitális megoldásai egyedi ajánlattá teszik. Derítse ki, ezen tulajdonságai közül melyik nyűgözi le igazán! A KAMIQ Porsche Bónusz finanszírozással és CASCO-val most akár már 7 300 000 Ft-tól elérhető!

ŠKODA KAMIQ
ŠKODA KAROQ

AZ ÚJ ÉLMÉNYEK FELFEDEZÉSRE VÁRNAK.
A MEGÚJULT ŠKODA KAROQ.

Legyen szó felejthetetlen élményekről, örömteli véletlenekről, a sokoldalú ŠKODA KAROQ ezeket a pillanatokat még emlékezetesebbé teszi. Különlegesen elegáns SUV formatervével a KAROQ legalább annyira praktikus, mint amennyire figyelemfelkeltő. Azok számára pedig, akik még több kalandot keresnek, az új KAROQ öszkerékhajtással is elérhető. A ŠKODA KAROQ Porsche Bónusz finanszírozással és CASCO biztosítással most akár már 8 990 000 Ft-tól elérhető. Indulhatunk?

ŠKODA KAROQ

A MEGÚJULT ŠKODA KODIAQ

Az új KODIAQ már az első pillantásra felismerhető, mégis van benne valami, ami izgalmassá varázsolja. Természetesen itt vannak a jól bevált KODIAQ szolgáltatások is: az összkerékhajtás, az akár 7-üléses kivitel, a tágas utastér és a hatalmas csomagtér. A KODIAQ Porsche Bónusz finanszírozással és CASCO-val most akár már 12 500 000 Ft-tól elérhető!

ŠKODA KODIAQ

TELJESEN ELEKTROMOS SUV:
ŠKODA ENYAQ IV

Csúcstechnológia és a formabontó dizájn az e-mobilitás jegyében. Már első pillantásra is innovatív és minden részletében lenyűgöző.
ŠKODA ENYAQ Porsche Bónusz finanszírozással és CASCO biztosítással most 19 150 000 Ft-tól érhető el

ŠKODA ENYAQ iV

Kipróbálná valamelyik SUV modellünket, esetleg ajánlatot kérne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot alábbi űrlap kitöltésével, munkatársunk hamarosan keresni fogja Önt!
  Miben segíthetünk?  Munkatársaink, akikhez fordulhat.

  Gulyás Csaba

  ŠKODA értékesítő
  Tel.: +36 72 550 507
  Mobil: +36 30 977 88 83

  Tímár Tibor

  ŠKODA értékesítési vezető
  Tel.: +36 72 550 506
  Mobil: + 36 
  20 94 30 026

  Ismerje meg az AutóCity Csoport további újdonságait és ajánlatait!

  További VOLKSWAGEN ajánlataink

  Volkswagen Taigo

  További ŠKODA ajánlataink

  ŠKODA KAROQ
  ŠKODA KAROQ

  További AUDI ajánlataink

  Jelen kiadvány nem minősül hivatalos ajánlatnak. A kiadványban szereplő árak új árazási rendszerünknek megfelelően az árfolyam mozgásokkal együtt folyamatosan változhatnak, ezért hivatalos árajánlatnak nem tekinthetőek, csupán indikatív jelleggel kerültek a kiadványba. Aktuálisan elérhető kiskereskedelmi vételárainkról márkakereskedésünkben, illetve értékesítőinktől kaphat tájékoztatást. A kiadványban szereplő induló ár a ŠKODA KAMIQ 1.0 TSi 95 LE Perfect felszereltségű modellre érvényes, Porsche Bónusz finanszírozás és CASCO igénybevétele mellett. Az ajánlat visszavonásig érvényes, aktuális elérhetőségéről tájékozódjon márkakereskedésünkben.

  Kérjük tartsa szem előtt, hogy a www.autocity-pages.hu/skoda oldal és annak valamennyi aloldala az előzetes tájékozódást szolgálja. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, vagyis nem minősülnek kötelező érvényű ajánlatnak, forintban értendőek, tartalmazzák a regisztrációs adót, és az áfa-t. Előfordulhat, hogy a megjelenített adatok már nem aktuálisak, ezekért a gyakori árfolyam és árváltozások miatt felelősséget vállalni nem tudunk. Az oldalon közölt adatok változtatásának jogát fenntartjuk. A modellvariánsok, konstrukciók, felszereltségek, technikai adatok, árak és az ajánlati feltételek változtatásának jogát fenntartjuk. Az itt ábrázolt járművek bizonyos részletei eltérhetnek az aktuális kínálattól. A képeken látható gépkocsik részben felárért kapható extrákat tartalmazhatnak. Szerződéskötés előtt tájékozódjon a jármű pontos alap- és extrafelszereltségéről, technikai specifikációjáról és a márkakereskedésünk által kínált áráról. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal annak érdekében, hogy megkapja tőlük a tényleges és teljeskörű ajánlatát. A képek illusztrációk. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a színeket a különböző monitorok a valóságtól eltérően, különbözőképpen jeleníthetik meg.

  A ŠKODA KAMIQ modellek WLTP szerint mért fogyasztása: 4,7- 7 l/100 km, CO2 kibocsátása: 106- 159 g/km. A ŠKODA KAROQ modellek WLTP szerint mért fogyasztása: 4,0 – 9,8 liter/100km, CO2 kibocsátása: 104 – 223g/km. A ŠKODA KODIAQ modellek WLTP szerint mért fogyasztása: 4,5-12,1 l/100km, CO2 kibocsátása: 118-274 g/km. A ŠKODA ENYAQ modellek felszereltségtől függő, kombinált elektromosenergia-fogyasztása: 15,9-16,7 kWh/100 km, CO₂-kibocsátása: 0 g/km. Az itt megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. Az itt szereplő értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják.

  Nyitvatartás:

  Hétfőtől-Péntekig: 08:00-17:00

  AutóCity ŠKODA Pécs

  7629 Pécs, Schroll József út 3.
  Telefonszám +36 72 550 500
  skoda@autocitypecs.hu
  www.autocitypecs.hu